Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Oyunlarda besler bu arada 45W seni. Beslememesi için %80 90 kullanım görmen lazım işlemcide oda darboğaza gider veyahut tek beslemeyeceği nokta limitten dolayı oyunlar yüklenirken çok w istemesi 60 üstünden bahsediyorum o da ghz turboda olması için çeker yüklendikten sonra ihtiyaç duymaz. Bir de ani kamera hareketlerinde anlarsın biraz onlarda da aniden laptopun 60W üstü çekmesine neden oluyor cpuda veya npclerin çok olduğu yerde zaten oyunların yüklenmesi ve haritaların yüklenmesi bir tık render işlemi gibi.
Hocam ne kadar güç o kadar performans adaptör takın daha fazla çeker daha üst performans alırsınız yoksa işlemciye ağır bir limit koymamışlar 45 watt da yetersiz rakiplerinden geri kalır eğer ki derseniz açsın yeter siz bilirsiniz zaten loq ucuz bir model victus gibi şuan kzaık değil ama giriş seviyesine her daim nitro 5 öneririm çünkü iç yapısı nitro 16 gibi yapılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

her daim oyunlarda watt gerekli o kadar para verip gerçek performansını vermez ise alınmaz ne ye yarar o kadar para o zaman gidip alt işlemcili daha güzel bir laptop alırdım hem performansını tam verirdi hem ısınmazdı bu wattlar rağmen bu kadar ısı 2 sinede fazla.

Senerr

80+ Bronze
Hocam ne kadar güç o kadar performans adaptör takın daha fazla çeker daha üst performans alırsınız yoksa işlemciye ağır bir limit koymamışlar 45 watt da yetersiz rakiplerinden geri kalır eğer ki derseniz açsın yeter siz bilirsiniz zaten loq ucuz bir model victus gibi şuan kzaık değil ama giriş seviyesine her daim nitro 5 öneririm çünkü iç yapısı nitro 16 gibi yapılmış.
Tamam zaten aynı şeyi söylüyoruz ama mühendilser buralarda çok ince matematik yaparak laptopları tasarlıyorlar öyle tartışma yapmanız gerek yok hater olup kısaca ürünü savunanlar olacaktır yine de. Lakin fiyatına yakın nitro falan varsa bunun mantıksız olduğu apaçıktır bu da istisna model zaten bana göre. İşlemciye göre değiştiği için pek yorum yapamıyorum ama 45W ekran kartını besleyebiliyorsa güzel fpsler alırısınız dediğim gibi drop falan olması işlemcinin w yetersizliğinden kaynaklanabilir ama bu çok nadirdir herkes fark edemez ve bilgi ister.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Tamam zaten aynı şeyi söylüyoruz ama mühendilser buralarda çok ince matematik yaparak laptopları tasarlıyorlar öyle tartışma yapmanız gerek yok hater olup kısaca ürünü savunanlar olacaktır yine de. Lakin fiyatına yakın nitro falan varsa bunun mantıksız olduğu apaçıktır bu da istisna model zaten bana göre.
hocam şöyle diyeyim şuan piyasayı ele geçirdi nitro 5 ile nitro 16 A15 bile bu fiyatlara satılmıyor RTX 4070 ve Ryzen 9 lu Nitro 16 50 bin TL RTX 4060 ve i7 12700H lı Nitro 5 165 HZ birde ekranı da güzel 34 Bin TL RTX 4050 li i5 12450H lı Nitro 5 24 Bin TL.

https://www.n11.com/urun/acer-nitro...E7c0DAW7Q1QJGSaYZb-mBEcRyUsp3nmIaAiYcEALw_wcB https://www.n11.com/urun/acer-nitro...tu-bilgisayar-46628396?magaza=bozdanteknoloji bu 2 bilgisayar piyasayı kavurdu zaten.

Senerr

80+ Bronze
hocam şöyle diyeyim şuan piyasayı ele geçirdi nitro 5 ile nitro 16 A15 bile bu fiyatlara satılmıyor RTX 4070 ve Ryzen 9 lu Nitro 16 50 bin TL RTX 4060 ve i7 12700H lı Nitro 5 165 HZ birde ekranı da güzel 34 Bin TL RTX 4050 li i5 12450H lı Nitro 5 24 Bin TL.
Acer Türkiye'nin fiyat politikası çok iyi ancak ele geçirdi diyemem. Mağazalarda genelde ya stokta yoklar ya da fahiş fiyattalar. Casper ve Monster mağazalarda genelde ele geçiriyor fiyat konusunda bunu biliyorum internet ortamında dediğiniz geçerli. Zaten tek satıcılı olanlarını bile gördüm. Trendyol'a güvenmekte zor bu devirde. Mağazalarda HP'nin fiyatları da çok iyi. Şu an mağazalarda fiyat olarak Türk markaların rekabeten HP'leri görebiliyorum bir de Lenovo'ları Acer varsa da eski kasası falan vardır uygun fiyata.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Senerr

80+ Bronze
Mağazalardan ürün almayın diye forumlarda uyarı yapılsa da halen alan çok bunları da önemsemen lazım piyasa için. İnternette fiyatlar yüksek duruyor da emin ol Teknosa'ya falan git bir göre Acer'in fiyatını o zaman konuşalım.

Bir ara çok iyi fırsatları oldu bu mağazanın ama şu an değil.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Mağazalardan ürün almayın diye forumlarda uyarı yapılsa da halen alan çok bunları da önemsemen lazım piyasa için. İnternette fiyatlar yüksek duruyor da emin ol Teknosa'ya falan git bir göre Acer'in fiyatını o zaman konuşalım.
Hocam burada ki fiyatlardan konuşalım bakın çok ucuz en alınabilir fiyat şuan Victuslar aşırı kazık Teknosa gibi yerlerde zaten fiyatlar pahalı oluyor.

2 bilgisayar zaten yedi bitirdi HP yi şuan normal fiyatı bile ucuz hiç bir şekilde şuan Victus alınmaz tabi bundan ucuzu çıkarılmaz ise.

Senerr

80+ Bronze
Hocam burada ki fiyatlardan konuşalım bakın çok ucuz en alınabilir fiyat şuan Victuslar aşırı kazık Teknosa gibi yerlerde zaten fiyatlar pahalı oluyor.

2 bilgisayar zaten yedi bitirdi HP yi şuan normal fiyatı bile ucuz hiç bir şekilde şuan Victus alınmaz tabi bundan ucuzu çıkarılmaz ise.
Buradaki fiyatlarda zaten haklısınız ama burada mağazadan alan kesin vardır. Gelip bir de 4060 fiyatına 4070 alana kalkıpta limiti var konusunu tartışmaya da hiç gerek yok ama ben sizin dediğim gibi arkanızdayım. Marka limitleri hoş değil bu devirde özellikle Acer sıvı metal koyarken.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
şöyle bir şey daha var hadi orda ucuz ama bu bilgisayar orada satılan HP dende ucuz :D en mantıklısı bu 2 bilgisayar limit dolu bilgisayara ben para vermem eğer ki bana bunu bu fiyatlara satıyorsan performansımıda vereceksin.

Buradaki fiyatlarda zaten haklısınız ama burada mağazadan alan kesin vardır.
onlara yazık sağlam kazık vatanda 42 bin liraya Nitro 16 vardı RTX 4070 li gene Ryzen 9 du sanırım.

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
Renderda wat canavarı işlemcileri beslemek zaten çok zor masaüstünde bile laptoptayız...
İşlemciler geliştikçe zaten daha da besleyemez hale gelebilir ama mühendisleri bilir işini diye düşünüyorum. Giriş seviyesi oyuncu laptopu ile render laptopları farklı olmalı bana göre ki bence ayrılıyorlar.

Eskiden H işlemcilerde undervolt vardı mesela artık HX ile var sadece render işlerinde HX işlemcilerden şaşmamak daha mantıklı bunlarda zaten giriş seviyesinde değiller genelde bana kalırsa H ile render da mantıklı ancak marka limiti yoksa işlemcilere kalırsan işlemciler artık 200W bile çeker. Masaüstünde görürler artık 80 dereceyi. Ben render ile oyuncu laptoplarını kesin çizgilerle ayrıldığını düşünüyorum.
Bencede hocam render için nitro 16 en alt segment olmalı diye düşünüyorum

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Senerr

80+ Bronze
onlara yazık sağlam kazık vatanda 42 bin liraya Nitro 16 vardı RTX 4070 li gene Ryzen 9 du sanırım.
O işler öyle sandığın gibi değil. Etiket fiyatı bu mağazalarda bazen gecikiyor veya indirim oluyor internet fiyatına yakın Asus TUF A15 alan arkadaşım var RTX 4060 ddr5 Teknosa'dan aşırı uyguna almış oldu ve şu an 40K falandır. Adam takip etmiş almış ve zaten son stokmuş. Ha kazıklanan da çok çünkü velisi ile almak zorunda kalıyor ama bu tür mağazalarda zaten senin bağımlı müşterin olmanı ister ve takip etmeni isterler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom