Yanlış anlama internetten alışveriş yapılmaz demiyorum Victus alınmaz diyorum. Yine de satıcı beğenmeyip Victus alan belki ilerde olur.Şuan da bu ürünler çok uygun bu fiyata en alınabilir modeller bunlar ben mağzaya gidiyorum ürün yok doğru dürüst victus dolu 30 bin liradan aşşa değiller birde RTX 4050.
hocam burada ki leri kurtarıyoruz alana geçmiş olsun hele ki yüksek meblağlara alanlara.Yanlış anlama internetten alışveriş yapılmaz demiyorum Victus alınmaz diyorum. Yine de satıcı beğenmeyip Victus alan belki ilerde olur.
Dedi, gizli HP sponsoru. Forumda aylardır konun başlarda yeter artık !bende victusu gömüyorum bende de victus var
Ah para mağduru kardeşim. Enflasyonda çöpcaliburda alsan mubah oluyor işte.Vallahi ben dediğim gibi çok ucuzdu diye aldım yoksa victus gibi bı niyetim yoktu. Yine o fiyatlara düşsün düşünmeden yine alırım sadece oyun oynadığım için.
Ah para mağduru kardeşim. Enflasyonda çöpcaliburda alsan mubah oluyor işte.
33 k geçmiyordu bütçem bide 3 ay sonra öde+ vade farksız 6 taksit seçeneği vardı diye aldım yoksa alamıyordum zaten.Ah para mağduru kardeşim. Enflasyonda çöpcaliburda alsan mubah oluyor işte.
Yok bence ödül vermeleri lazım. Ben senin HP'den iş teklifi aldığına inanıyorum... Dur ! Yoksa sen HP çalışanı mısın ?HP nin yöneticisi beni bulsa vurur herhalde
Hocam yanlış anlamayın da gram seyinde olmazsiniz gerçekleri acikadiniz diye hayla victus almaya devam etcek millet.HP nin yöneticisi beni bulsa vurur herhalde
hayda gerçekler orataya çıkıyor hocam ben forumdan kaçıyorum isim değiştirip geri geliceğim.Yok bence ödül vermeleri lazım. Ben senin HP'den iş teklifi aldığına inanıyorum... Dur ! Yoksa sen HP çalışanı mısın ?