Senerr
80+ Bronze
Ben marka limitlerine hala karşıyım ama alınmaz veya alınır polemiğine girmem.Bir yanlış mı var hocam , bana göre böyle.
Ben marka limitlerine hala karşıyım ama alınmaz veya alınır polemiğine girmem.Bir yanlış mı var hocam , bana göre böyle.
Malesef hocam limitsizde yok.Ben marka limitlerine hala karşıyım ama alınmaz veya alınır polemiğine girmem.
hocam limit var ama victus daki limitler apayrı bir şey.Marka limiti yok en azından. Victus'un da sanırım bazı modellerinde marka yani EC limit yok. @Ruffian
Seni hala ciddiye alamıyorum, sus (!)hocam limit var ama victus daki limitler apayrı bir şey.
Burada şeye dikkat etmek lazım ısınmadan konulan limitlere onlar gerçek düşman. Senin yaşadığın 60W sınırı var ama bazı Victus 16'lar daha farklı 60W'ı geçiyorlar ama o kadar güldürdün ki yazasım gelmedi.her laptopda illa ki bir limit vardır ama victus yetinmemiş 4 farklı limit koymuş PPT SLOW PPT FAST POWER LİMİT EDP-EDC
60 PPT SLOW da PPT FAST da 65 watt limit var.Burada şeye dikkat etmek lazım ısınmadan konulan limitlere onlar gerçek düşman. Senin yaşadığın 60W sınırı var ama bazı Victus 16'lar daha farklı 60W'ı geçiyorlar ama o kadar güldürdün ki yazasım gelmedi.
Hepsinde mi var ? Ya Victus 16'larda. İ7'ye falan koyamazlar çünkü 60W zaten onların base power'ı.60 PPT SLOW da PPT FAST da 65 watt limit var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunları anlatırken HP Victus dan yazıyorum
hepsinde var hocam işte onlarada kıyak geçilmiş 69 a çıktığı olmuş (!) hepsinde var şöyle anlatayim nitro 5 in i5 12500H ından fark yemiş victusun i7 12700H'ı.Hepsinde mi var ? Ya Victus 16'larda. İ7'ye falan koyamazlar çünkü 60W zaten onların base power'ı.
HP anlık.60 PPT SLOW da PPT FAST da 65 watt limit var.
Şaka gibi bu arada. İnanmak istemiyorum.hepsinde var hocam işte onlarada kıyak geçilmiş 69 a çıktığı olmuş (!) hepsinde var şöyle anlatayim nitro 5 in i5 12500H ından fark yemiş victusun i7 12700H'ı.
Hocam ben cahil kalsam olmuyor mu ?attığım testlere bak bazı oyunlarda i5 den bile fark yiyor bazı yerlerde eşit kalıyor.