Evet baktım hocam. Hatta cyberpunkda loqu bile geçmiş. Ki loq da da limit var o ayrı.Hocam elinize zahmet attığım testlere azıcık göz gezdirin.
Ayrıca 65 w TDP si olan işlemciden daha fazla watt çekmesi mantıklı mı? Bence değil.Hocam elinize zahmet attığım testlere azıcık göz gezdirin.
Hocam o değer gereksiz bir değer i5 13.nesil verilen default tdp ne yük altında kaç çekiyor ona bakın tulpar bile daha iyi victusdan.Ayrıca 65 w TDP si olan işlemciden daha fazla watt çekmesi mantıklı mı? Bence değil.
27 bine bulabilir isen at R7 o zaman alınır.Bende 13500h victus 15 aldım ve kimseye öneriyorum hem limit yiyor hemde ısınıyor. ryzen 7 li tavsiye etti bi arkadaş fiyatına göre mantıklı. ama victus 15 gerçekten vasat önermiyorum. intelde limit sorun olduğu için amd tarafında victus düşünülebilir.
Yük altında değişir ama wattlarin kıyaslanması da rol oynar. 170 w TDP li R9 7900x deki 170 w i kafalarına göre yazmiyorlar. Çektiği güç belli. Ki 65 w TDPli işlemcilere göre çok daha fazla çektiği aşikar. TDP kıyas yapmak adına gayette mantıklı.Hocam o değer gereksiz bir değer i5 13.nesil verilen default tdp ne yük altında kaç çekiyor ona bakın tulpar bile daha iyi victusdan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
27 bine bulabilir isen at R7 o zaman alınır.
Yemek yiyeceğim yazın sonra cevaplarım.
Madem öyle git konumdan senin gibilerin işi yok burada git ne mühendisi isen o iş üzerinden devam etKardeş mesaj alintilayip bildirim yaratma sürekli al konunda oyna kendi kendine.
İntelin default verdiği TDP değerleri ile yük altında ki değerin farkına bakın derim 35 watt gösterir iken yük altında 3-4 katına bile çıkabiliyor.Yük altında değişir ama wattlarin kıyaslanması da rol oynar. 170 w TDP li R9 7900x deki 170 w i kafalarına göre yazmiyorlar. Çektiği güç belli. Ki 65 w TDPli işlemcilere göre çok daha fazla çektiği aşikar. TDP kıyas yapmak adına gayette mantıklı.
Çıkabiliyor fakat o Intel bak sizde diyorsunuz. Burda 65w TDPli AMD işlemciden daha fazla güç cekmesi mantıksız bir kez. Zaten kıyas için kullanıyoruz yoksa 3 katına dahi çıkıyor.Madem öyle git konumdan senin gibilerin işi yok burada git ne mühendisi isen o iş üzerinden devam et
İntelin default verdiği TDP değerleri ile yük altında ki değerin farkına bakın derim 35 watt gösterir iken yük altında 3-4 katına bile çıkabiliyor.
Amd de de fark yaratıyor 16 bin puan maksimum aldığı nitro 18 küsüratlı ve anakart kalitesi adaptör kalitesi de giriyor bi işe.Çıkabiliyor fakat o Intel bak sizde diyorsunuz. Burda 65w TDPli AMD işlemciden daha fazla güç cekmesi mantıksız bir kez. Zaten kıyas için kullanıyoruz yoksa 3 katına dahi çıkıyor.