Alıntıyı görüntüle
Acer pazarlamacıları atamadı OCCT power testi ama ben atayım.
4 dk boyunca 110 watt Gpu ya 60-65 watt Cpu ya güç verebilen anakarta sahip çok eleştirilen Victus.
Anakart dandik olsa total 175 watt veremediği gibi patlardı 2 dakikada..
Birisi de Nitro 16 total power testi atarsa aydınlanmış oluruz.
Kısaca 4060 seviyesine kadar GPU 110 watt anca çekiyor, oyunlarda ise AMD işlemci zaten 54 watt üstü çekmiyor testlere bakabilirsiniz. Bu da bu seviyede güç çeken laptopu oyunlarda makul kılar. Ama ben sentetik test yapacam işlemciye yüksek watt verip skor yarışına girecem derseniz bu laptop size gelmez. Sonuçta olgun ve genelde çalışan oyun severlere göre tasarlanmış bir laptop bu yüzden ince zaten.
Bu laptobu bi toplantıda çıkarırsanız kimse oyuncu olduğunuz anlamaz ağır şık bir havası var. Ekranı sadece %45 ntsc olması kötü nit seviyesi çoğu panelde 300 nit panel kodundan bakabilirsiniz ama HP nedense 250 yazıyor sokakta oynamadıkça sorun olmuyor zaten..
Dikkat: bu dediklerim Victus 16 ve AMD işlemci için geçerli. Özellikle Victus 15 hel bide intel işlemcili ise kesinlikle almayın ısı ve limit sinir edebilir. Victus fanı da Acer düşmanıda değilim bir büyük tavsiyesi paranız neye yetiyorsa onu alın.
Benim 44 binim olsa naçizane fikrim aşağıdaki sıra ile olurdu.
Alıntıyı görüntüle