Neler Yeni

İnceleme Victus 16 neden alınmamalı? Kötü yanları nelerdir?

Sizce hayla Nitro 16 vs. Yerine tercih edilebilir bir laptop mu?

• Tercih Edilir

• Tercih edilmez

• Kararsızım

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

vampirelf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Mehmet
Nitro 16 occt testi isteyenler için attım ya görmedi ya da görmemezlikten gelindi.
atilan testte zaten victustan az çekmiş cpu dikkat ederseniz. ben 3. dakikadan sonra total 180 watt çeken veya ekran karti yükteyken cpusu 65 watt üstü çeken nitro 16 testi varsa onu atin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
fanlar maxken cpu stres test
Alıntıyı görüntüle
fanları oto moda alıp devam ettirdim testi
Alıntıyı görüntüle
ve power test bu sefer işlemciye 90w vermedi ekran kartına 140w verdi (fanlar max)
ilk test çok garipti bu daha doğru denilebilir
istenilen test varsa yazın müsait olunca yaparım
@Ruffian @PoeNk @vampirelf

60wdan sonra performansa çok çok ufak etkisi var ondan etkilemez
bu testi kastediyorsaniz total watt victus ile ayni zaten. ekran kartina victus 110 işlemciye 60 civari veriyor buda yeterli oyunlarda zaten.

Son düzenleme:

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
atilan testte zaten victustan az çekmiş cpu dikkat ederseniz. ben 3. dakikadan sonra total 180 watt çeken veya ekran karti yükteyken cpusu 65 watt üstü çeken nitro 16 testi varsa onu atin

bu testi kastediyorsaniz total watt victus ile ayni zaten. ekran kartina victus 110 işlemciye 60 civari veriyor buda yeterli oyunlarda zaten.
100 watt çeken testi attım ben sana sen ne istiyorsun ?

boş boş uzatıyorsun konuyu senin amacın ne kardeşim ? rezil rüsva mı olmak istiyorsun sen? kaç kişi konudan kaçtı gitti.

ne gereksiz uzamış bu konu onu anlamadım, ortadaki gerçeği yalanlamaya devam edin. Zaten bunu yapan 2-3 kişi var, ne bileyim gereksiz zamanınızı harcıyorsunuz alacak olan alır istediği cihazı zaten.
ben bu kadar bilgisiz olmalarına sinir oluyorum inat ile red ediyorlar bilgiyi güya mühendismiş bu tecrübesi hiç olmayan artist mühendislerden demek ki elektrikçi iken benim atam aynı böyle mühendisler var idi rusya da tecrübe ile bilgi farklı oluyor 2 si birleşince de muazzam bir şey oluyor fakat arkadaş sadece okul bilgisinden nasibini almış sanırım.

deli olacam daha ne istiyorsunuz ne atayim tüm testleri yığdım önünüze ne istiyorsunuz siz? kapatacam şimdi konuyu o olacak bunun gibi geri kafalılarla mı uğraşacam lan ben?

itenberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak

boş boş uzatıyorsun konuyu senin amacın ne kardeşim ? rezil rüsva mı olmak istiyorsun sen? kaç kişi konudan kaçtı gitti.

ben bu kadar bilgisiz olmalarına sinir oluyorum inat ile red ediyorlar bilgiyi güya mühendismiş bu tecrübesi hiç olmayan artist mühendislerden demek ki elektrikçi iken benim atam aynı böyle mühendisler var idi rusya da tecrübe ile bilgi farklı oluyor 2 si birleşince de muazzam bir şey oluyor fakat arkadaş sadece okul bilgisinden nasibini almış sanırım.

deli olacam daha ne istiyorsunuz ne atayim tüm testleri yığdım önünüze ne istiyorsunuz siz? kapatacam şimdi konuyu o olacak bunun gibi geri kafalılarla mı uğraşacam lan ben?
hocam testi bulamıyorum tekrar atma şansınız var mı görüntüleri?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
hocam testi bulamıyorum tekrar atma şansınız var mı görüntüleri?
ekran kartı testi nitro 16 18 bin puan alan Nitro 16 testi.

ister iseniz rekor kıran tulpar testide var.

Ekler

• 1695584967627.png
    1695584967627.png
    3.5 MB · Hit: 22
  • IMG_4371 (2).jpeg
    IMG_4371 (2).jpeg
    182.3 KB · Hit: 21

itenberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak
ekran kartı testi nitro 16 18 bin puan alan Nitro 16 testi.

ister iseniz rekor kıran tulpar testide var.
işlemciyi güzel kullanıyor, ama gpu testi 50 saniye çok yetersiz gibi stabilitesini anlamak açısından.sanırım sadece kaç watt çektiğini anlamak için kısa tuttunuz. uzun testiniz var mı furmarkta.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
işlemciyi güzel kullanıyor, ama gpu testi 50 saniye çok yetersiz gibi stabilitesini anlamak açısından.sanırım sadece kaç watt çektiğini anlamak için kısa tuttunuz. uzun testiniz var mı furmarkta.
bulursam atarım 135 watt çeken test vardı.

benim testim değil 141 watt çekmiş ortalama 130-140 watt ısınmış 83 dereceye kadar yani iyi bir güç çekmiş Furmark testinde 100 watt limit yemiş ekran kartı nedensizce sıcaklıklar 60-70 derece arasında iken sanırım nvidia nın limitine takılmış ya da farklı bir etken var.

skor ortalamanın üstünde alınmış yaklaşık bin puan veya daha fazla bir fark atmış ortalama skora güzel bir değer zaten 140 watt en yüksek değer 150 watt diye biliyorum laptoplar da.

Ekler

• Ekran Kartı Benchmark (Turbo Mod).png
    Ekran Kartı Benchmark (Turbo Mod).png
    675.2 KB · Hit: 19
Son düzenleme:

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay

Testte totelde 200 w çekiyordu 90w cpu 110w ekran kartı cpuya 60 verip ekran kartına 140wda verebiliyor yazılımı neye göre ayarlarsa

NZXT

80+ Bronze

çöp forumun cahil insanları işte ne bekliyorsunki Allahın DA forumundan. Üyelerine saygısı olmayan kişinin yerinde ben durmam arkadaş, banlasalar bile gram umrumda değil bu yorumumdan sonra.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Testte totelde 200 w çekiyordu 90w cpu 110w ekran kartı cpuya 60 verip ekran kartına 140wda verebiliyor yazılımı neye göre ayarlarsa
hocam onu takmayın ne yazar iseniz yazın asla kabul etmeyecektir sadece sizi sinir eder laf sokar 200 wattdan fazla bile çektirebilirsiniz ayarlar ile ya da OCCT testi yerine aynı anda hem CPU test hemde GPU test başlatarak tabi ısınacaktır bu dediğim testde victusun çektiği watt totalde 150 watta yakın bir şey.

çöp forumun cahil insanları işte ne bekliyorsunki Allahın DA forumundan. Üyelerine saygısı olmayan kişinin yerinde ben durmam arkadaş, banlasalar bile gram umrumda değil bu yorumumdan sonra.
yakında forumu bıraktım bırakacam bu tür herifler yüzünden cins cins huyları ile uğraşıyorum atıyor bana bir dandirik 65 watt çekmiş OCCT testi hava atıyor.

NZXT

80+ Bronze
hocam onu takmayın ne yazar iseniz yazın asla kabul etmeyecektir sadece sizi sinir eder laf sokar 200 wattdan fazla bile çektirebilirsiniz ayarlar ile ya da OCCT testi yerine aynı anda hem CPU test hemde GPU test başlatarak tabi ısınacaktır bu dediğim testde victusun çektiği watt totalde 150 watta yakın bir şey.

yakında forumu bıraktım bırakacam bu tür herifler yüzünden cins cins huyları ile uğraşıyorum atıyor bana bir dandirik 65 watt çekmiş OCCT testi hava atıyor.
Abdullah bile bana konumdaki yorumları yaptıktan sonra kesinlikle bitti bu forum benim için, bilgili insanları banlıyorlar zaten her konuya kilit atmalarımı desem, eleştiriyi kaldıramamalarımı desem anlamıyorum ben bu forumun yöneticilerini, şimdi emin ol bu yorumumdan sonra beni banlarlar ve konu kilit yer birde kilit yemeden önce bir laf sokmaya çalışırlar sonra yazamasınlar diye kilit atarlar :D.

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
Bunlar ilk buraya attığım testler daha yeni bilgisayarı formatladım ve win11 homea geçtim testi güncellemem lazım ama şu aralar vaktim yok
Screenshot_2024-04-04-16-40-03-79_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
Ekran görüntüsü 2024-04-04 175947.png

IMG20240404160326.jpg

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Equa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay
zamanınızı bu tür heriflere harcamayın hocam bilgisayarınız mükemmel biz neyin ne olduğunu biliyoruz artık kim victus alırsa onun aklına tükürüp geçerim dünya yazı yazmışım burada kimler ile uğraştım.
Şuan testler daha iyi çıkar büyük ihtimal çünkü formattan sonra bir stabilleşme geldi tüm güncellemeleri temiz kurdum

Pil süreleride uzadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,570
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom