O Intel hocam. Bu AMD.Bak bakalım ben kimlere cevap vermişim küfürbaz ile işim olmaz incleme attım kimse onları konuşmuyor neden? Çünkü kendi dedikleri haksız çıkıyor ben kimi cevapsız bırakmışım? Siz anca bana laf atar iken ben size inceleme atıyordum kanıt atıyordum konu benim senin gibi küfürbazların bu konuda işi yok ben poenk beni sinir etti diye konuma yazma demedim ama senin gibi bir küfürbazın benim konumda işi yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valorant laptoplarda throttle yaratıyor ve drop yaşatır 72 watt çekmiş testde tulpar 79 derecelerde.
Gene fark attığının gerçeğini değiştirmez birde intel isteyenler oluyor.O Intel hocam. Bu AMD.
bak bakalim kim kime laf atıyor her paylaşım ortaya yazılmış basta benim ama sen gelip sürekli cevap yetiştirmişsin laf atıp bana.Gel bakalım daha seni ne kadar susturacağım bana laf atmakdan başka bir şey yapabildiğin yok zaten.
Ora ayrı ama nerde fark atıyor ben oyundan bahsediyorum ve amdli modellerden. AMD işlemcilere 25w bile nerdeyse yetiyorGene fark attığının gerçeğini değiştirmez birde intel isteyenler oluyor.
Var mı ki bozulsun ? O üslubunu bana söverek bozdun git bana bilgi ile gel laf ile değil.neyse uslup bozmayacagim
Yetmez en az 70-80 çok güzel performanslar elde edilir anakarta biniyor amd biraz da ondan dolayı limitde yüksek oluyor.Ora ayrı ama nerde fark atıyor ben oyundan bahsediyorum ve amdli modellerden. AMD işlemcilere 25w bile nerdeyse yetiyor
Gene fark attığının gerçeğini değiştirmez birde intel isteyenler oluyor.
Bana çoluk çocuk diyen adam bana laf atmak başka bir şey yapamıyor ne bir kullanıcı incelemesi ne bir kanıt.
Haksız olduğun için haksız olmasan yazmazdım küfür ettiğin içinde sana kinliyim onu söyleyeyim 65 watt limitli victusu savunuyorsun.bak bakalim kim kime laf atıyor her paylaşım ortaya yazılmış basta benim ama sen gelip sürekli cevap yetiştirmişsin laf atıp bana.
gercekler yazıldı konun abarttığın gibi olmadığı için mi hırs yaptın. yoksa acerda maaslar mi güzel.
https://www.technopat.net/sosyal/ko...8s-benchmark-ve-test-sonuclari.3051309/?amp=1 bin kere attım bir bin kere daha atarım 18 bin puan alanda var bu konuda.geçmiş mesajlara bakta gör neler atmıştım ccinebennch testi de yaptım aksamada occt power atarım sende bi acer atda görsün insanlar
Benim attığım testlere bak bakalım tonca attım tabi sizin gibilerin işine gelmez bakmak.geçmiş mesajlara bakta gör neler atmıştım ccinebennch testi de yaptım aksamada occt power atarım sende bi acer atda görsün insanlar
Ne diyorsunuz hocam? Valorant bana dersiniz render programı. Masaüstü işlemcileri bile 50w geçmez. Kaldı ki oyunda maks 50w görmüştür. 300fps bandında dolaşıyor fxaa msaa vs maks. FPS chart grafiği sabit gidiyor ve 5 MS lerde dolaşıyor frametime.Var mı ki bozulsun ? O üslubunu bana söverek bozdun git bana bilgi ile gel laf ile değil.
Yetmez en az 70-80 çok güzel performanslar elde edilir anakarta biniyor amd biraz da ondan dolayı limitde yüksek oluyor.
Çok pis bir throttle yediriyor valorant.Ne diyorsunuz hocam? Valorant bana dersiniz render programı. Masaüstü işlemcileri bile 50w geçmez. Kaldı ki oyunda maks 50w görmüştür. 300fps bandında dolaşıyor fxaa msaa vs maks. FPS chart grafiği sabit gidiyor ve 5 MS lerde dolaşıyor frametime.
kardes okuma yazma öğren bence paranoyadan da vaz geç.
geçmiş mesajlara bak küfür yazan ben değil victus süper diyen de ben degil. victus 15 alınmaz intelli victus sorun olur diyende ben. Ama bu fiyata 7840hs victusun benzer fiyata rakibi yok bunu kabullen. 54 w tdp limiti var diyor amd zaten 65 yeterli fazlasıyla. oyunda çeksin acer 65 watt üstü göreyim diyorum. cekemiyorsa isterse 100w versin sentetik testte bana ne.
Victus 16 aldığım için aşırı pişmanım asla önermiyorumBenim attığım teste bakın bana victusu savunup durmayın fırsat kolluyorsunuz savunmak için fark etmediğim değil kendk cihazınız diye savunmaya çalışmayın.