Yardım Victus Hall Sensör Problemi

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
Merhaba 1.5 yıl önce alınmış laptobum hall sensör arızası çıkardı başıma gelene kadar sorunu duymamıştım.Ne yapacagımı bilemiyorum sensörü söksem performans gidecek garantiye gitse söküp veya anakart degisimi çözümü var ama tekrarlanma ihtimali yüksek.Benzer problem başından geçen arkadaşlar neler yapıyor bunun için alt tarafı valo oynuyordum başıma geldi moralim bozuldu.

Seri numaram 'S0'

@vada yardımcı olsun sana 😂

Aklıma gelen bir fikir var uygulama kısmını düşünüyorum.Eğerki sensörü sökmeyipte varmış gibi gösterebilsek ama işlevsiz olsa birnevi kandırma gibi sorun çözülür sadece hall effect gider veya direkt sensörü degistirsek nasıl olur acaba.

Son düzenleme:
Merhaba 1.5 yıl önce alınmış laptobum hall sensör arızası çıkardı başıma gelene kadar sorunu duymamıştım.Ne yapacagımı bilemiyorum sensörü söksem performans gidecek garantiye gitse söküp veya anakart degisimi çözümü var ama tekrarlanma ihtimali yüksek.Benzer problem başından geçen arkadaşlar neler yapıyor bunun için alt tarafı valo oynuyordum başıma geldi moralim bozuldu.

Seri numaram 'S0'
geçenlerde bende de oldu ve servise göndermeden önce sadece hall sensörünü söküp gönderdiklerini duymuştum. daha sonra hp açıklama yaptı malzeme sıkıntımız giderildi diye. ben de ondan sonra servise gönderdim ve anakartı değiştirdiler. şuan iyi ama bir sene sonra yeniden bozulursa ne yapılır bilemiyorum.

S0, S1, R0 ve R1 modellerinin hepsinde görüldü. Kaldı ki Omen serilerinde bile yaşayan olduğu söyleniyor.

Servise gönderin, anakart veya sensör değişimi yapılsın. Hiçbir şey yapmamaktan kat kat iyidir.

Seri numaram 'S0'
hall sensör arızası nedir arkadaşlar ekranın siyahlaşıp siyahlaşıp açılması mı

2024 2025 yılı laptopların kronik sorun yılları her marka da bir bela sorun var

geçenlerde bende de oldu ve servise göndermeden önce sadece hall sensörünü söküp gönderdiklerini duymuştum. daha sonra hp açıklama yaptı malzeme sıkıntımız giderildi diye. ben de ondan sonra servise gönderdim ve anakartı değiştirdiler. şuan iyi ama bir sene sonra yeniden bozulursa ne yapılır bilemiyorum.
hocam garanti belgemi kaybettim bulamıyorum ne yapabilirim sizce

Geri