Neler Yeni

Viper Mini Yerine Razer Mouse Önerisi

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Geçen hafta 6 aydır yoğun şekilde kullandığım Razer Viper Mini'nin scroll zortladı. Pazartesi günü arena ile görüşüp garantiye gönderdim.
Dün yanıt geldi. (Çok hızlı oldu nedense) Mouse'un tamiri mümkün değil iade edin diye karar çıktı.

Şimdi n11'deki satıcı ile görüşüyorum. Belgeyi online gönderip süreci hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum.
Viper Mini gitti malum. Bende de şu anda Rog Strix Impact var eski mouse. Onunla oyun bile oynayamıyorum o kadar kötü. Hem scrol bozuk hem de inanılmaz kötü ve ağır. Almayın aldırmayın.

Şimdi Razer marka olması şart çünkü halihazırda ekosistemim var.
Razer markalı, scroll olsun optik olsun herhangi bir sorunu olmayan, uzun süre götürebilecek. Viper Mini gibi hafif olan. FPS için güzel bir mouse öneriniz varsa alırım.

Viper Mini fiyatına en yakını olursa sevinirim.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Geçen hafta 6 aydır yoğun şekilde kullandığım Razer Viper Mini'nin scroll zortladı. Pazartesi günü arena ile görüşüp garantiye gönderdim.
Dün yanıt geldi. (Çok hızlı oldu nedense) Mouse'un tamiri mümkün değil iade edin diye karar çıktı.

Şimdi n11'deki satıcı ile görüşüyorum. Belgeyi online gönderip süreci hızlandırmak için elimden geleni yapıyorum.
Viper Mini gitti malum. Bende de şu anda Rog Strix Impact var eski mouse. Onunla oyun bile oynayamıyorum o kadar kötü. Hem scrol bozuk hem de inanılmaz kötü ve ağır. Almayın aldırmayın.

Şimdi Razer marka olması şart çünkü halihazırda ekosistemim var.
Razer markalı, scroll olsun optik olsun herhangi bir sorunu olmayan, uzun süre götürebilecek. Viper Mini gibi hafif olan. FPS için güzel bir mouse öneriniz varsa alırım.

Viper Mini fiyatına en yakını olursa sevinirim.
Deathadder v2 var ama miniler kadar hafif değil. Deathadder v2 mini olabilir.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
V2 80 gr. V2 mini 60 gr. Aradaki farkı hissetmez bile.

DeathAdder Essential ve V2 mini var bu fiyata. Ama Viper mini'nin kullanışından memnun olduysan yine Viper mini alabilirsin.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Değişim neden sağlamadılar ? En azından değişim isteseydiniz. Aldığınız tarihteki fiyatı ile şimdiki fiyatı aynı değil.

MrJosef

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Yusuf Kağan İnan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama, Telefon Önerileri
viper 8khz

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1

DeathAdder Essential ve V2 mini var bu fiyata. Ama Viper mini'nin kullanışından memnun olduysan yine Viper mini alabilirsin.
İkiside var bende öyle bir hissediliyor ki anlatamam. V2 den mini ye geçince elinde bir şey yokmuş gibi geliyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İkiside var bende öyle bir hissediliyor ki anlatamam. V2 den mini ye geçince elinde bir şey yokmuş gibi geliyor.
Bende de var. Bende öyle hissediyorum evet ama ağırlığından dolayı değil, küçüklüğünden dolayı. V2 mini'yi tutarken Mouse'u arıyorum nerede diye.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
v2 Mini düşüneceğim. Fiyatı uygun geldi.

Yani pek hissetmem ama şu anda kullandığım mouse kablo dahil 120 gram olduğundan ağırlık hayvani derecede hissediliyor.
Viper Mini'den genel anlamda çok memnun kaldım ama bu scroll olayı üretici kaynaklı bir sorunmuş. Yani belli bir yoğun kullanımdan sonra baş gösteren bir şey. Mesela benimle aynı tarihte Viper Mini alıp bu sorunu yaşamayan arkadaşım var, çok daha az bilgisayar başında.
Değişim neden sağlamadılar ? En azından değişim isteseydiniz. Aldığınız tarihteki fiyatı ile şimdiki fiyatı aynı değil.
Değişim veya İade seçeneklerim vardı.
Dediğini düşünerek iadeyi seçtim. Şimdi yeniden Viper Mini almayacağım için değişimi baştan eledim, sonradan aklıma satma düşüncesi geldi ama şöyle bir şey var. Piyasadaki en ucuz sıfır viper mini 310TL falan. Ben onu 280TL'ye kapalı kutu etiketli şekilde ilan koysam dolapta. Satsam. Benim komisyonla elde edeceğim tutar 260TL oluyor.
E ben zaten Mouse'u zamanında 250TL'ye aldım. 10TL için ne diye al sat işlemleriyle falan uğraşayım. O yüzden iade istedim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Ben bilekten oynuyorum bileğe vurunca ağır oluyor çok hissediyorum farkı.
Ben yarı bilekten yarı koldan oynuyorum değişik bir şekilde. Evet özellikle bilekten oynayan biri için çok fark oluyor.
Flick atmayı geç çeviremiyorum bile şimdiki mouse'u.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben yarı bilekten yarı koldan oynuyorum değişik bir şekilde. Evet özellikle bilekten oynayan biri için çok fark oluyor.
Flick atmayı geç çeviremiyorum bile şimdiki mouse'u.
Ben direk bilek oynadığım için ağır mouse hiç işime gelmiyor. Ağır olduğu zaman biraz daha dpi arttırıyorum 360 derece falan o zaman daha iyi oluyor. Yada 1000hz yerine 500hz alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,037
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom