Yaşım tutmuyor ama tutarsa olurumRusya Amerika Çim aşı felan diyorlar aşı tam olarak çıktımı bilmiyorum ama siz olacakmısınız ?
Ben olmam
Neden derseniz;
1: Yan etkiler
2:Çıkarmaya çalışan ülkeler Yahudi Mesela Amerika Rusya 1 defa duydum İSRAİL
3:Türkiye çıkarırsa düşünürüm
Güvenli bir aşı olduğunu söylüyorsun birazda olsa karantinada çince öğrendim : )Arkadaşlar ben aşı oldum.
这是一种非常安全的疫苗。中国是男人
İlk etap da isteyerek olmam sebebi güvenilir değil Faz 1 Faz 2 aşamaları çok hızlı geçildi normalde birkaç sene süremesi gereken bu aşamalar 3 ayda bitti bu da güvenilirliği düşürüyor insanlar olsun bi bakalım uzun vaade de etkisi olacak mı olacaksa ne olacak o zaman oluruz. Sinovac aşısı eski bilinen bir aşı herkesin övdüğü Biontech yeni teknoloji uzun sürede nelere yol açacağı belli değil.Rusya Amerika Çim aşı felan diyorlar aşı tam olarak çıktımı bilmiyorum ama siz olacakmısınız ?
Ben olmam
Neden derseniz;
1: Yan etkiler
2:Çıkarmaya çalışan ülkeler Yahudi Mesela Amerika Rusya 1 defa duydum İSRAİL
3:Türkiye çıkarırsa düşünürüm
Ne alaka Faz çalışmaları hızlı veya yapılmamış aşıyı kim yapmak ister.yİğEnİm ÇiP vAr yA BiLl GaTes
Kanka ironi yaptım zaten yazı şeklinden anlayabilirdinNe alaka Faz çalışmaları hızlı veya yapılmamış aşıyı kim yapmak ister.
Almanya yahudi sayısına bakarmısın rica etsem ?Ben hemen olacağım ama asla Çin'in "Coronavac" aşısını olmam. Pfizer Biontech yani Alman aşısını olacağım.