Tam hatırlamıyorum ancak evet, öyle olması lazım. Olmazsa da çıkmanın yolu vardır illaki, sorun olmaz merak etmeyin.Güvenli modda açtığımda geri leptobu kapatıp tekrar açtığımda normal açılır değil mi ?
Tam hatırlamıyorum ancak evet, öyle olması lazım. Olmazsa da çıkmanın yolu vardır illaki, sorun olmaz merak etmeyin.Güvenli modda açtığımda geri leptobu kapatıp tekrar açtığımda normal açılır değil mi ?
Evet yeniden başlattığında normal moda geçer.Güvenli modda açtığımda geri leptobu kapatıp tekrar açtığımda normal açılır değil mi ?
Kaspersky ilede tarayacağım , deneme sürümünümü indirecem ?Tam hatırlamıyorum ancak evet, öyle olması lazım. Olmazsa da çıkmanın yolu vardır illaki, sorun olmaz merak etmeyin.
Benim önerim eset online scanner ile taramanız tamamen ücretsiz. Kaspersky bir antivirüs programı tarama için o kadar da uygun değil.Kaspersky ilede tarayacağım , deneme sürümünümü indirecem ?
Evet, ilk kayıt olduğunuzda ücretsiz 1 ay premium gibi bir şey veriyor.Kaspersky ilede tarayacağım , deneme sürümünümü indirecem ?
Ama bilgisayar özellikleri çok düşük değilse antivirüste kur kaspersky iyi bir tercih.Evet, ilk kayıt olduğunuzda ücretsiz 1 ay premium gibi bir şey veriyor.
İndirme linki aşağıda:
Pc düşük ya biraz.Ama bilgisayar özellikleri çok düşük değilse antivirüste kur kaspersky iyi bir tercih.
O zaman önerim şuan anlık olarak kullandığım Comodo İnternet Security çok düşük bir kaynak tüketimine sahip bu işlerden @Treyarch daha iyi anlar görürse yönlendirecektir. Ama kullanıcı olarak yorumlarsam gayet iyi bir program.Pc düşük ya biraz.
Kardeşim virüs aşiret kurmuşBamamın leptobuna virüs taraması yaptım eski bir leptop bu kadar virüs çıktı normal mi bu ;
Olmaz çünkü tarama için uygun değil tarama için malwarebytes kullansan yeterli.Virüs taraması yapıp geri silsem olurmu ?