Neler Yeni

Virüs Yedim nasıl silerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Arda doğan
Virüs yedim kali linux kurarken indirdiğim iso virüslüymüş kaspersky'da bir şey yapamıyor dosya c diskinde kendini 120 den fazla kez kopyalamış ne yapabilirim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Teknoloji
Hayalet bilgisayara dönüştüyse, internete bağlansanız bilgisayar normal kullanımda bile arka planda uçup gider. Eğer böyle bir şey varsa siz diski yaksanız, ana kartı çöpe atsanızda işe yaramıyor, küçük boyutla modeme sıkışıp, bağlanan tüm ürünleri hayalet ürüne çevirir

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Tekin Ayber
Yetersiz kalabilirler... Linux derken ne kurmak istedin de virüs yedin ...? Kendi orjinal sitesinden yüklediysen virüs olması neredeyse imkansızdır, belki uyuyan virüs veya trojendir sonradan aktif olmuştur...?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayalet bilgisayara dönüştüyse, internete bağlansanız bilgisayar normal kullanımda bile arka planda uçup gider. Eğer böyle bir şey varsa siz diski yaksanız, ana kartı çöpe atsanızda işe yaramıyor, küçük boyutla modeme sıkışıp, bağlanan tüm ürünleri hayalet ürüne çevirir
Modeme bulaşan virüsten bahsetmişsiniz, o nasıl bir modem ki virüs bulaşıyor..? Kaynak var mı bu konu üzerine? Bildiğim modemler kapalı sistemlerdir ve dosya saklanmaz onlarda...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yetersiz kalabilirler... Linux derken ne kurmak istedin de virüs yedin ...? Kendi orjinal sitesinden yüklediysen virüs olması neredeyse imkansızdır, belki uyuyan virüs veya trojendir sonradan aktif olmuştur...?

Modeme bulaşan virüsten bahsetmişsiniz, o nasıl bir modem ki virüs bulaşıyor..? Kaynak var mı bu konu üzerine? Bildiğim modemler kapalı sistemlerdir ve dosya saklanmaz onlarda...
Orjinal siteden indirdim bilmiyom.oyunlara giriyom.ekran kararıyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Arda doğan

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Tekin Ayber
Ben PES ediyorum, soruma cevap alamadım. :( Diğer üyelere başarılar...

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Arda doğan
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Arda doğan
2 dk önce yazmışsın, önceden yazmıyordu...
Bu siteden mi indirdin kaliyi?

Yok sonradan belirttim ben bu amd'yi güncelledim yine sorunlar peş peşe girmeye başladı

2 dk önce yazmışsın, önceden yazmıyordu...
Bu siteden mi indirdin kaliyi?

Burdan indirdim

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Tekin Ayber
Orjinal sitesinden indirdiysen başka bir yerden virüs yemişsindir veya dediğim gibi uyuyan bir virüs veya trojendir. Tüm disklere format atarsan ancak çözülür. Linux iyi tercihtir ama dual boot yapacaksan grub sorun çıkarabilir, ama sadece kali kullancaksan linux candır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Arda doğan
Orjinal sitesinden indirdiysen başka bir yerden virüs yemişsindir veya dediğim gibi uyuyan bir virüs veya trojendir. Tüm disklere format atarsan ancak çözülür. Linux iyi tercihtir ama dual boot yapacaksan grub sorun çıkarabilir, ama sadece kali kullancaksan linux candır.
Flash kurucaktım ilk öğrenip öyle geçicektim

Top Bottom