H Haksoy06 80+ Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 224 Reaksiyon skoru 55 17 Temmuz 2023 #1 visual stuido code kullanıyorum böyle gruplara girmek istiyorum diğer yazılımcılar yardımcı olması için böyle gruplar nerde bulabilrim
visual stuido code kullanıyorum böyle gruplara girmek istiyorum diğer yazılımcılar yardımcı olması için böyle gruplar nerde bulabilrim
feritmusaoz 80+ Bronze Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1,478 Reaksiyon skoru 725 17 Temmuz 2023 #2 Haksoy06 yazmış: visual stuido code kullanıyorum böyle gruplara girmek istiyorum diğer yazılımcılar yardımcı olması için böyle gruplar nerde bulabilrim Devamı için tıklayın... Discord'da at0m un, Mağara Dev sunucusu var. Orada yazılıma ve oyun geliştirmeye dair bir sürü şey bulabilirsiniz.
Haksoy06 yazmış: visual stuido code kullanıyorum böyle gruplara girmek istiyorum diğer yazılımcılar yardımcı olması için böyle gruplar nerde bulabilrim Devamı için tıklayın... Discord'da at0m un, Mağara Dev sunucusu var. Orada yazılıma ve oyun geliştirmeye dair bir sürü şey bulabilirsiniz.