Vodafone 50 mbs alınır mı?

Masyta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
612
şu anda adsl 16 mbs türk telekom kullanıyorum ve memnun değilim 3 ayım kaldı ve interentlere bakıyorum ilk 6 ay 60 tl son 18 ay 120 tl olan bir internet buldum vodafonedan adsl tarife yazıyoz ama vdsldir büyük ihitmal çünkü adsl max 24 destekliyor.Bunu düşünmemdeki en büyük etken 300 liraya kadar cayma bedeelini karşılıyorlar yani şu an istesem geçebilirim.
sizce vodafone nasıldır sorun yaşarmıyım

Vodafone cidden kötü bir firma TürkNet ve Vodafone en berbatlığı karşılar zaten. İlk 1-2 ay size güzel değerler verip sonraki aylarda acı çektiriyorlar.

oturduğun yere göre değişir birde vodafone pişmanlıktır bitiyor taahütüm benden mutlusu yok

şu anda adsl 16 mbs türk telekom kullanıyorum ve memnun değilim 3 ayım kaldı ve interentlere bakıyorum ilk 6 ay 60 TL son 18 ay 120 TL olan bir internet buldum vodafonedan adsl tarife yazıyoz ama vdsldir büyük ihitmal çünkü adsl max 24 destekliyor.Bunu düşünmemdeki en büyük etken 300 liraya kadar cayma bedeelini karşılıyorlar yani şu an istesem geçebilirim.
sizce vodafone nasıldır sorun yaşarmıyım
hiçbirşey söylemiyorum.
youtube'a vodafone evde internet yaz ve gerçekleri gör. dındındın.

Sakın alma taahütlü internet alma Millenicom ve Netspeed'e bak derim ben Netspeed kullanıyorum gayet iyi ama ev tesisatım sorunlu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,881
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri