Mithril
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,455
Benim olduğum yerde vodafone 8 mbps veriyor LxskddnamwldjbdwlBen bir daha kullanmamaya tövbeliyimInstagram bile yüklenmiyordu vodafone geçtim 150mbps veriyor
Benim olduğum yerde vodafone 8 mbps veriyor LxskddnamwldjbdwlBen bir daha kullanmamaya tövbeliyimInstagram bile yüklenmiyordu vodafone geçtim 150mbps veriyor
bimcell rezil bence geçen vergi borcu birikmiş diye paket yükletemedikBelli oldu tarifem bitince bimcell sonra tekrar Vodafone. Devam etmeyen isteyen adama 580+ tarife sunuyor adamlar.
Aynı fiyata olursa Türk Telekom tabii ki, fark olursa ve az fark olursa da Türk Telekom ancak genel olarak bu şekilde. Bazı yerlerde de Vodafone gayet iyi çekiyor diye yazanlar var. Büyük şehirler için de Türk Telekom daha iyi olabilir.güzel duruyor türk telekommu vodafone mu sizce hangisi tercih edilmeli
kafam çok karıştı valla birileri diyor çekmiyor biri diyor çekiyor internetAynı fiyata olursa Türk Telekom tabii ki, fark olursa ve az fark olursa da Türk Telekom ancak genel olarak bu şekilde. Bazı yerlerde de Vodafone gayet iyi çekiyor diye yazanlar var. Büyük şehirler için de Türk Telekom daha iyi olabilir.
bulunduğun yer önemli hocamkafam çok karıştı valla birileri diyor çekmiyor biri diyor çekiyor internet
O nedir
merkez de bir yerde oturuyorum ev internediten sonra turktelekom korkutuyorbulunduğun yer önemli hocam
Çevrendekilere soruştur hatta hız testi yap mümkünse.merkez de bir yerde oturuyorum ev internediten sonra turktelekom korkutuyor
Hocam şu an Vodafone dayım. İndirimli tarife için önce başka bir operatöre geçmem gerekecek. Bimcell i sadece basamak olarak kullanacağım. Aslında olduğum yerde ortalama da Türk Telekom daha yüksek İnternet veriyor ama pingi stabil değil. Cs go oynayamıyorum. Vodafone ona bakış daha az İnternet hızı ama daha stabil ping. Daha oynanabilirlik sağlıyor. Daha ucuza Vodafone kullanmak için basamak niyetine yani. (İnternet alt yapısı getirmiyorlar kos koca Antalya ilinin kalabalık bir ilçesine :/)bimcell rezil bence geçen vergi borcu birikmiş diye paket yükletemedik
bimcell taahhütsüz mü yoksa 1 sene bekleyecek misinHocam şu an Vodafone dayım. İndirimli tarife için önce başka bir operatöre geçmem gerekecek. Bimcell i sadece basamak olarak kullanacağım. Aslında olduğum yerde ortalama da Türk Telekom daha yüksek İnternet veriyor ama pingi stabil değil. Cs go oynayamıyorum. Vodafone ona bakış daha az İnternet hızı ama daha stabil ping. Daha oynanabilirlik sağlıyor. Daha ucuza Vodafone kullanmak için basamak niyetine yani. (İnternet alt yapısı getirmiyorlar kos koca Antalya ilinin kalabalık bir ilçesine :/)
bunun linki var mı hocam tt deyim şuan gecebiliyorsam buna geceyim 1 ay sürem kaldı, yeni gelen degilse cok iyi.Alttaki 40 gb ve sınırsız daha mantıklı 20 Nisan son günAlıntıyı görüntüle