vodafone dolandırıcılığı

happy

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
963
biz vodafone dan 1 yıl önce internet aldık ADSL nin yanında Internet var o gidiyor 1 saat gelmiyor sonra 5 dakikalığına gene geliyor 5 dakika sonra gene gidiyor yani kısacası vodafone dan internet almanızı kesinlikle önermem gidin türk telekomdan turknet ten falan alın vodafone para tuzağı şuanda telefonumun internetini kullanıyorum ve kapattıracam bu interneti cayma bedeli 1000 tl ama yapıcaz birşeyler olmaz yoksa böyle kesinlikle almayın benim gibi hallere düşmeyin

biz vodafone dan 1 yıl önce internet aldık ADSL nin yanında Internet var o gidiyor 1 saat gelmiyor sonra 5 dakikalığına gene geliyor 5 dakika sonra gene gidiyor yani kısacası vodafone dan internet almanızı kesinlikle önermem gidin türk telekomdan turknet ten falan alın vodafone para tuzağı şuanda telefonumun internetini kullanıyorum ve kapattıracam bu interneti cayma bedeli 1000 TL ama yapıcaz birşeyler olmaz yoksa böyle kesinlikle almayın benim gibi hallere düşmeyin
16 mpbs 80 e satiyolar ben kablonetten 80 e 25 mpbs + tv paketi aliyorum hiç kesilmede yok ( 2 yil vodafone kullandim Allah belalarini versin )

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    30.9 KB · Hit: 53
16 mpbs 80 e satiyolar ben kablonetten 80 e 25 mpbs + tv paketi aliyorum hiç kesilmede yok ( 2 yil vodafone kullandim Allah belalarini versin )
beni dolandırıyorlar ozaman çünkü pingimde çok yüksek oluyor

Vodafone kadar hayırsız bir operatör görmedim. Dolandırıcılığı da çıkmış bir de. Yahu insan bari bayramda bir 250 dakika falan verir de sevdiklerimizi ararız. Bu nece saçmalıktır.

Vodafone kadar hayırsız bir operatör görmedim. Dolandırıcılığı da çıkmış bir de. Yahu insan bari bayramda bir 250 dakika falan verir de sevdiklerimizi ararız. Bu nece saçmalıktır.

Adam ev interneti den bahsediyor :(

Vodafone Net Bussines kullanıcısıyım VDSL 50 down 8 upload 85₺ neyin kafası bu?

biz vodafone dan 1 yıl önce internet aldık ADSL nin yanında Internet var o gidiyor 1 saat gelmiyor sonra 5 dakikalığına gene geliyor 5 dakika sonra gene gidiyor yani kısacası vodafone dan internet almanızı kesinlikle önermem gidin türk telekomdan turknet ten falan alın vodafone para tuzağı şuanda telefonumun internetini kullanıyorum ve kapattıracam bu interneti cayma bedeli 1000 TL ama yapıcaz birşeyler olmaz yoksa böyle kesinlikle almayın benim gibi hallere düşmeyin

Müşteri hizmetleri ile vs görüştün mü? Ev hattın, eve gelen hattın kontrol edildi mi?

Ben 5 yıllık Vodafone net kullanıcısıyım şu ana kadar kötü hiçbir şey yaşamadım.

Müşteri hizmetleri ile vs görüştün mü? Ev hattın, eve gelen hattın kontrol edildi mi?

Ben 5 yıllık Vodafone net kullanıcısıyım şu ana kadar kötü hiçbir şey yaşamadım.
Really o.O2 izoly savunucusu gördümde bu kadarinada pes abartmayin pls

Hocam 5 yıllık kullanıcısıyım (Evimde) + şirket hatları interneti her şey Vodafone kullanıyorum garibime geldi bilmiyorum :)
Vodafone net business olduğu için kampanya olmasin o.O2 apartmanin altinda ilan var foto çekip gelebilirim o.O2

bizim ev interneti vodafone net bussines sürekli gidip geliyor aylık 80 tl ödüyoruz haram olur inşallah evet müşteri hizmetiylede görüştüm internetinizde sıkıntı yok diyor sıkıntı var gidip geliyor bide çok yavaş diyorum aylık 140 tl ödeyerek yeni internetimizi alabilirsiniz diyorlar 🤣

bizim ev interneti vodafone net bussines sürekli gidip geliyor aylık 80 TL ödüyoruz haram olur inşallah evet müşteri hizmetiylede görüştüm internetinizde sıkıntı yok diyor sıkıntı var gidip geliyor bide çok yavaş diyorum aylık 140 TL ödeyerek yeni internetimizi alabilirsiniz diyorlar 🤣

Bilmiyorum ben memnunum geçmiş olsun.

Geri