Neler Yeni

Vodafone Evde İnternet VS Millenicom

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar Sizce hangisi daha iyi?
Soru başlıkta.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Vodafone müşterisi isen ve ilk zamanlarında olsaydın şu an bile çok güzel ilgi alabilirdin.
3 gün önce gece vakti internetim kesilmiş ve kesintiden dolayı internet faturamın yarısını ödeyeceğim 3 ay boyunca, özür niteliğinde. İnternet hızım ise gayet iyi.
Yeni geçenlerde böyle değil bu yüzden diğerini tercih edin.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
İlk olarak sağlayıcılar önemsizdir önemli olan altyapınızdır altyapınız derken hız olarak değil kablo olarak yani altyapınızda bir tek ttnet varsa vodafone ile millenicomum önemi yok

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak sağlayıcılar önemsizdir önemli olan altyapınızdır altyapınız derken hız olarak değil kablo olarak yani altyapınızda bir tek ttnet varsa vodafone ile millenicomum önemi yok
Sadece Türk telekom altyapım var. Sadece müşteri hizmetler vb açılardan soruyorum. Sizce? :)

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Sadece Türk telekom altyapım var. Sadece müşteri hizmetler vb açılardan soruyorum. Sizce? :)
O zaman TTnet ile kalmanı öneririm müşteri hizmetleri açısından 2side aynı yardımda bulunur çünkü ttnet altyapısı olduğu için sizin şikayetinizi ttnete aktarıyorlar sadece

Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Abdurrahman
Vodafone u bilmiyorum ama çok yakın arkadaşım millenicom kullanıyor. Verdikleri servis hizmetinden aşırı memnun en ufak bir problemde bile hemen ekip yolladıklarını falan söylüyordu.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
O zaman TTnet ile kalmanı öneririm müşteri hizmetleri açısından 2side aynı yardımda bulunur çünkü ttnet altyapısı olduğu için sizin şikayetinizi ttnete aktarıyorlar sadece
Evet sizde doğru söylüyorsunuz ancak 24mbps internet 120TL ödemekten bıktım. Çok pahalı şu anda Türk Telekom kullanıyorum. Millenicom'da 100mbps 8 upload 110TL

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Vodafone u bilmiyorum ama çok yakın arkadaşım millenicom kullanıyor. Verdikleri servis hizmetinden aşırı memnun en ufak bir problemde bile hemen ekip yolladıklarını falan söylüyordu.
Altyapı TTnete ait millenicom ekip mi yolluyor ? Saçmalamayın TTnet harici sağlayıcıların altyapıya müdahale etme hakkı yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet sizde doğru söylüyorsunuz ancak 24mbps internet 120TL ödemekten bıktım. Çok pahalı şu anda Türk Telekom kullanıyorum. Millenicom'da 100mbps 8 upload 110TL
Yani o zaman geçmeniz mantıklı olabilir o size kalmış altyapınızdan memnunsanız sağlayıcı olarak turknet hariç istediğinize geçebilirsiniz hepsi aynı yardımı yapacaklar

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Altyapı TTnete ait millenicom ekip mi yolluyor ? Saçmalamayın TTnet harici sağlayıcıların altyapıya müdahale etme hakkı yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani o zaman geçmeniz mantıklı olabilir o size kalmış altyapınızdan memnunsanız sağlayıcı olarak turknet hariç istediğinize geçebilirsiniz hepsi aynı yardımı yapacaklar
Aslında aklımda Türknet vardı ancak müşteri hizmetleri çok kötüymüş. Ve yakınımda kullananlar pinglerden çok şikayetçi. İlk zamanlar çok iyiydi ancak 4 5 ay sonra çok kötü bir halde diyorlar. Millenicom en iyisi gibi. Teşekkürler yorumlarınız için...

Top Bottom