Millenicom tabii ki. Vodafone daha ucuz olabilir ama ucuzluğuna kanma.Arkadaşlar Sizce hangisi daha iyi?
Soru başlıkta.
Altyapı ?????Arkadaşlar Sizce hangisi daha iyi?
Soru başlıkta.
Sadece Türk telekom altyapım var. Sadece müşteri hizmetler vb açılardan soruyorum. Sizce?İlk olarak sağlayıcılar önemsizdir önemli olan altyapınızdır altyapınız derken hız olarak değil kablo olarak yani altyapınızda bir tek ttnet varsa vodafone ile millenicomum önemi yok
O zaman TTnet ile kalmanı öneririm müşteri hizmetleri açısından 2side aynı yardımda bulunur çünkü ttnet altyapısı olduğu için sizin şikayetinizi ttnete aktarıyorlar sadeceSadece Türk telekom altyapım var. Sadece müşteri hizmetler vb açılardan soruyorum. Sizce?
Evet sizde doğru söylüyorsunuz ancak 24mbps internet 120TL ödemekten bıktım. Çok pahalı şu anda Türk Telekom kullanıyorum. Millenicom'da 100mbps 8 upload 110TLO zaman TTnet ile kalmanı öneririm müşteri hizmetleri açısından 2side aynı yardımda bulunur çünkü ttnet altyapısı olduğu için sizin şikayetinizi ttnete aktarıyorlar sadece
Altyapı TTnete ait millenicom ekip mi yolluyor ? Saçmalamayın TTnet harici sağlayıcıların altyapıya müdahale etme hakkı yoktur.Vodafone u bilmiyorum ama çok yakın arkadaşım millenicom kullanıyor. Verdikleri servis hizmetinden aşırı memnun en ufak bir problemde bile hemen ekip yolladıklarını falan söylüyordu.
Yani o zaman geçmeniz mantıklı olabilir o size kalmış altyapınızdan memnunsanız sağlayıcı olarak turknet hariç istediğinize geçebilirsiniz hepsi aynı yardımı yapacaklarEvet sizde doğru söylüyorsunuz ancak 24mbps internet 120TL ödemekten bıktım. Çok pahalı şu anda Türk Telekom kullanıyorum. Millenicom'da 100mbps 8 upload 110TL
Aslında aklımda Türknet vardı ancak müşteri hizmetleri çok kötüymüş. Ve yakınımda kullananlar pinglerden çok şikayetçi. İlk zamanlar çok iyiydi ancak 4 5 ay sonra çok kötü bir halde diyorlar. Millenicom en iyisi gibi. Teşekkürler yorumlarınız için...Altyapı TTnete ait millenicom ekip mi yolluyor ? Saçmalamayın TTnet harici sağlayıcıların altyapıya müdahale etme hakkı yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani o zaman geçmeniz mantıklı olabilir o size kalmış altyapınızdan memnunsanız sağlayıcı olarak turknet hariç istediğinize geçebilirsiniz hepsi aynı yardımı yapacaklar