Vodafone fare garantisi hakkında

UmutYiğit

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,397
Arkadaşlar merhaba,ben fareyi vodafone üzerinden aldım. Razer Deathadder V2 serisinde hafiflik sağlamak için kullanılan plastik malzeme bazılarında esniyormuş ve maalesef benimki de o problemden muzdarip. Vodafone üzerinden garantiye yollayabilir miyim?

Vodafone üzerinden gönderme garanti belgesinde hangi firma varsa direkt ona gönder ama arena bilgisayarsa fazla ümitlenme bozuk scrool tuşlarını bile sorunsuz diyerek geri gönderebiliyorlar

Vodafone üzerinden gönderme garanti belgesinde hangi firma varsa direkt ona gönder ama arena bilgisayarsa fazla ümitlenme bozuk scrool tuşlarını bile sorunsuz diyerek geri gönderebiliyorlar
Hocam Arena Bilgisayar garanti firması. 1-2 mm ufak bir esneme oluyor.Ürünü Vodafone yollayabiliyor mu?

Hocam Arena Bilgisayar garanti firması. 1-2 mm ufak bir esneme oluyor.Ürünü Vodafone yollayabiliyor mu?
Vodafone yıllarca altyapısını düzeltememiş mouse kusurunu kabul ederlerse kurban kesmek lazım o derece ümitsizim aracı firmayla boşa vakit kaybetme direkt garantiye gönder güç kaynağımı ses yaptığı için itopyaya yolladım 2.5 hafta bekletip arıza tespit edilemedi diye gönderdiler muhatap bulamayınca arayıp servisi fırçaladım seri numarasını istediler verince ürün bize hiç ulaşmamış dediler direkt servise yolladım sıfırıyla değişim sağlandı bu her firma için geçerli ya yalandan yollayıp geri gönderildi diyorlar ya da hiç yollamıyorlar karar senin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,280
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri