Neler Yeni

Vodafone fare garantisi hakkında

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Arkadaşlar merhaba,ben fareyi vodafone üzerinden aldım. Razer Deathadder V2 serisinde hafiflik sağlamak için kullanılan plastik malzeme bazılarında esniyormuş ve maalesef benimki de o problemden muzdarip. Vodafone üzerinden garantiye yollayabilir miyim?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Vodafone üzerinden gönderme garanti belgesinde hangi firma varsa direkt ona gönder ama arena bilgisayarsa fazla ümitlenme bozuk scrool tuşlarını bile sorunsuz diyerek geri gönderebiliyorlar

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vodafone üzerinden gönderme garanti belgesinde hangi firma varsa direkt ona gönder ama arena bilgisayarsa fazla ümitlenme bozuk scrool tuşlarını bile sorunsuz diyerek geri gönderebiliyorlar
Hocam Arena Bilgisayar garanti firması. 1-2 mm ufak bir esneme oluyor.Ürünü Vodafone yollayabiliyor mu?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam Arena Bilgisayar garanti firması. 1-2 mm ufak bir esneme oluyor.Ürünü Vodafone yollayabiliyor mu?
Vodafone yıllarca altyapısını düzeltememiş mouse kusurunu kabul ederlerse kurban kesmek lazım o derece ümitsizim aracı firmayla boşa vakit kaybetme direkt garantiye gönder güç kaynağımı ses yaptığı için itopyaya yolladım 2.5 hafta bekletip arıza tespit edilemedi diye gönderdiler muhatap bulamayınca arayıp servisi fırçaladım seri numarasını istediler verince ürün bize hiç ulaşmamış dediler direkt servise yolladım sıfırıyla değişim sağlandı bu her firma için geçerli ya yalandan yollayıp geri gönderildi diyorlar ya da hiç yollamıyorlar karar senin

Top Bottom