🔥İndirim Vodafone pay hepsiburada %50 cashback

Dün 1606 TL'ye Hepsiburada harcaması yaptım 249tl yattı aradım gün içinde kalanı da yatacak diyo böyle bi durum yaşayan oldu mu

5 kere 1000 TL alışveriş yapıp iadeyi hepsipay e alsak acaba casback yatar mi
Veya direk hepsipay karta yükleme yapıp 5000 e2500 gibi kullanabilir miyiz

Son düzenleme:
Direk hepsipay karta mi bakiye yüklediniz yoksa alışveriş esnasında hepsipay e yükleyip mi aldiniz acaba ?
Birde sanırım sonra denediklerinizde yükleme yapılamamış
Evet ilk olarak direkt hepsipay bakiyesi olarak yüklemiştim ama sadece 1 kere yapabildim.

• Beğen
Reaksiyonlar: hsn.
Benim sanal kartımı bloke olmuş. müşteri hizmetlerini aradım kartınız açılmayacak güvenlik ekibi böyle not düşmüş sizinle görüşülmüş olması gerek vs dedi.
Beni aradılar mı bilmiyorum aramışlarsa bile müsait değildim açamadım neden kalıcı olarak ban yedim onu anlamıyorum.
Hepsiburada cashback ve 3500tl %10 cashback kampanyası geri ödemelerini almadım.
Kart bloke şikayeti çok var tamamda kalıcı bloke ne alaka?

Benim sanal kartımı bloke olmuş. müşteri hizmetlerini aradım kartınız açılmayacak güvenlik ekibi böyle not düşmüş sizinle görüşülmüş olması gerek vs dedi.
Beni aradılar mı bilmiyorum aramışlarsa bile müsait değildim açamadım neden kalıcı olarak ban yedim onu anlamıyorum.
Hepsiburada cashback ve 3500tl %10 cashback kampanyası geri ödemelerini almadım.
Kart bloke şikayeti çok var tamamda kalıcı bloke ne alaka?
Kampanya koşullarına aykırı bir şey yaptıysan engelliyorlar, haksız kazanç vs vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,678
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri