Rahmi Gürbüz
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
bugün yattı 500tl toplam 650tl aldım qr ile atmden çekebillirsinizDün 1499tllik alışveriş yaptım, 350 ye 150 verdiği vardı o yüklendi sadece 500 gelmedi Freezoneluyum
bugün yattı 500tl toplam 650tl aldım qr ile atmden çekebillirsinizDün 1499tllik alışveriş yaptım, 350 ye 150 verdiği vardı o yüklendi sadece 500 gelmedi Freezoneluyum
Sadece denizbank atm'den çekiliyodu yanlış hatırlamıyorsambugün yattı 500tl toplam 650tl aldım qr ile atmden çekebillirsiniz
atmden 3k çektim 5200 tl yakın harcama yaptım da iadelerini bekliyorum bakalımcashbackleri kullan hocam çökemesinler xd
Direk hepsipay karta mi bakiye yüklediniz yoksa alışveriş esnasında hepsipay e yükleyip mi aldiniz acaba ?Evet ben yaptım geliyor ama bugün yine denedim bakiye yuklenmedi
Evet ilk olarak direkt hepsipay bakiyesi olarak yüklemiştim ama sadece 1 kere yapabildim.Direk hepsipay karta mi bakiye yüklediniz yoksa alışveriş esnasında hepsipay e yükleyip mi aldiniz acaba ?
Birde sanırım sonra denediklerinizde yükleme yapılamamış
Kampanya koşullarına aykırı bir şey yaptıysan engelliyorlar, haksız kazanç vs vsBenim sanal kartımı bloke olmuş. müşteri hizmetlerini aradım kartınız açılmayacak güvenlik ekibi böyle not düşmüş sizinle görüşülmüş olması gerek vs dedi.
Beni aradılar mı bilmiyorum aramışlarsa bile müsait değildim açamadım neden kalıcı olarak ban yedim onu anlamıyorum.
Hepsiburada cashback ve 3500tl %10 cashback kampanyası geri ödemelerini almadım.
Kart bloke şikayeti çok var tamamda kalıcı bloke ne alaka?
Airfryer
toplamda 3 alışveriş yaptım bu kampanya ile birini vazgeçtigim için iptal ettim sıkıntı olmaz değil mi ?Kampanya koşullarına aykırı bir şey yaptıysan engelliyorlar, haksız kazanç vs vs