🔥İndirim Vodafone pay hepsiburada %50 cashback

Zaten koşullara aykırı bir şey yaptığımda engellemeleri gerekiyor buna bir şey demem..
Daha önce hiç cashback bile almadım ilk alışverişimi yapmak için 17k yükledim diye sanal kart blokesi yedim günlük sınır 15k imiş işte o bloke 1.5 hafta sonra açtılar 15k telefon aldım cashback bekliyodum tak başını aldım oturdum.
Ama o ilk sanal kartı bloke ettiler beni 1 hafta beklettiler ya bi sövdüm bi sövdüm de onun için bloke koydularsa çok alınganlarmış .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinize kolunuza sağlık. Benim içinde bir posta atsanıza vodofona
Sende tekte o kadar yüklenir mi :D

Kankalar benim %10 ve 150tk cashback yatmadı bununla ilgili müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kampanyaları birleştirilemeyeceğini söyle bende kampanya koşullarında bunun belirtilmediği veni ve hakkımı talep ettiğimi söyledim. Forumda gördüğüm üzere birçok kişiye kişiye yatıtıldığını gördüm bunu da belirttim lafı kıvırıyor hata olmuştur vesaire diye. Bununla ilgili herhangi bir hukuki süreç veya şikayette bulunabilir miyim amacım 100-200tl değil vodafonun iş bilmez şekilde yıllardır bu şekilde devam etmesi. Avukat veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse öneri sunarsa çok sevinirim.

Kankalar benim %10 ve 150tk cashback yatmadı bununla ilgili müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kampanyaları birleştirilemeyeceğini söyle bende kampanya koşullarında bunun belirtilmediği veni ve hakkımı talep ettiğimi söyledim. Forumda gördüğüm üzere birçok kişiye kişiye yatıtıldığını gördüm bunu da belirttim lafı kıvırıyor hata olmuştur vesaire diye. Bununla ilgili herhangi bir hukuki süreç veya şikayette bulunabilir miyim amacım 100-200tl değil vodafonun iş bilmez şekilde yıllardır bu şekilde devam etmesi. Avukat veya konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse öneri sunarsa çok sevinirim.
Vodafone pay kampanyaları genelde hiçbir zaman birleşmiyor ama dediğiniz gibi bunu yazmıyorlar, yatanlara da muhtemelen teknik sorundan dolayı yatıyor bana da yatmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,662
Üyeler
174,014
Son üye
MadBasH
Geri