🔥İndirim Vodafone pay hepsiburada %50 cashback

atmden 3k çektim 5200 tl yakın harcama yaptım da iadelerini bekliyorum bakalım
naptın aga alabildin mi paranı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5 tane 5k lık alışveriş yaptım. Şu an vodafone pay sanal kartımda bekleyen işlemlerde gözüküyorlar cashbackları yatınca atm den çekicem, böylece siparişleri iptal edince çekecek paraları olmıcak ortada diye tahmin ediyorum umarım bi bokluk yasanmaz 😁

naptın aga alabildin mi paranı

5 tane 5k lık alışveriş yaptım. Şu an vodafone pay sanal kartımda bekleyen işlemlerde gözüküyorlar cashbackları yatınca atm den çekicem, böylece siparişleri iptal edince çekecek paraları olmıcak ortada diye tahmin ediyorum umarım bi bokluk yasanmaz 😁
şimdi baktım hala bekleyen işlemlerde gözüküyor. bunu yaşayan var mı hiçbi cashback gelmedi

Tam 24 saat geçmesi gerekiyo galiba geçtiyse bekle biraz daha gelir
Şimdi geldi kanka 2500 tl cashback, yüzde 10 veya hepsiburadaya 150tl cashback falan gelmedi sadece anneler gününe özel olan geldi. Ben bunu hangi atmden çekebilirim bilen var mı ? siparişleri iptal etmeden önce çekeceğim

Şimdi geldi kanka 2500 tl cashback, yüzde 10 veya hepsiburadaya 150tl cashback falan gelmedi sadece anneler gününe özel olan geldi. Ben bunu hangi atmden çekebilirim bilen var mı ? siparişleri iptal etmeden önce çekeceğim
Siparişleri iptal ettiğinizde cashback tutarı iadeden düşüp yatacak.

Siparişleri iptal ettiğinizde cashback tutarı iadeden düşüp yatacak.
yani diyorsun ki sipariş 1000tl ise ve yatan 500 tl cashbacki çektiysen iptal edilen siparişten gelecek 1000 tl 500 tl olarak yatacak. Bu başlık altında yazılan bir yorumda orijinal fiyatı yatacağını söyleyen vardı. Neyse denemekten zarar gelmez :D

yani diyorsun ki sipariş 1000tl ise ve yatan 500 tl cashbacki çektiysen iptal edilen siparişten gelecek 1000 tl 500 tl olarak yatacak. Bu başlık altında yazılan bir yorumda orijinal fiyatı yatacağını söyleyen vardı. Neyse denemekten zarar gelmez :D
orıjinal harcadığım para geri yattı bana 2500 tl cashback +500 de fazladan geldi

5341 tl harcadım o geri geldi ve üzerine 3 bin de cashback yattı

Kampanya koşullarına aykırı bir şey yaptıysan engelliyorlar, haksız kazanç vs vs
Zaten koşullara aykırı bir şey yaptığımda engellemeleri gerekiyor buna bir şey demem..
Daha önce hiç cashback bile almadım ilk alışverişimi yapmak için 17k yükledim diye sanal kart blokesi yedim günlük sınır 15k imiş işte o bloke 1.5 hafta sonra açtılar 15k telefon aldım cashback bekliyodum tak başını aldım oturdum.
Ama o ilk sanal kartı bloke ettiler beni 1 hafta beklettiler ya bi sövdüm bi sövdüm de onun için bloke koydularsa çok alınganlarmış .d

orıjinal harcadığım para geri yattı bana 2500 tl cashback +500 de fazladan geldi

5341 tl harcadım o geri geldi ve üzerine 3 bin de cashback yattı
Elinize kolunuza sağlık. Benim içinde bir posta atsanıza vodofona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,662
Üyeler
174,014
Son üye
MadBasH
Geri