serkan60
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
ziraat ile deniyorsan hata alıyorsun başka banka ile dene almazsın ve limitlerini kontrol etHesabına para yükleyebilen var mı? Hata alıyorum.
ziraat ile deniyorsan hata alıyorsun başka banka ile dene almazsın ve limitlerini kontrol etHesabına para yükleyebilen var mı? Hata alıyorum.
Hesabım onaylı ve farklı kartlarda da aynı hata mevcut. Suanda işlemlerinizi gerçekleştiremiyoruz diyor.ziraat ile deniyorsan hata alıyorsun başka banka ile dene almazsın ve limitlerini kontrol et
Bazı kartlar cüzdan yüklemesini kabul etmiyor ondan öyle hata alıyorsunHesabım onaylı ve farklı kartlarda da aynı hata mevcut. Suanda işlemlerinizi gerçekleştiremiyoruz diyor.
Suan akbank kartımı eklemeye calısıyorum kart nuamrası dogru oldugu halde kart numarası hatalı dıyor. Calıstıgını bıldıgınız hangı kartlar var?Bazı kartlar cüzdan yüklemesini kabul etmiyor ondan öyle hata alıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Örnek olarak ziraat genel sorunlu bir kart nays'a çoğu zaman yükleme yaptırmıyor arada kafasına eserse yaptırıyor, vodafone pay'e hiç izin vermiyor, fibabanka vodafonepay'e 3d siz yüklüyor bazen bazen 3d istiyor
Mobil veri ile denedim şükür oldu. Herkese teşekkürlerSuan akbank kartımı eklemeye calısıyorum kart nuamrası dogru oldugu halde kart numarası hatalı dıyor. Calıstıgını bıldıgınız hangı kartlar var?
yani para geldi kısacası sana 2.5k cashback olarak öyle midir hocam, tüm siparişleri de iade ettin ama yine de yattıMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kanka ben siparişleri iptal etmiştim onların parası da hepsinin yatacağını söylüyor cashbacklar de yattı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 bin tl kârdayım 2500 tl anneler gününden, 600 tl de%10 ve hepsiburada 150 tl cashback ile geldi
2500 tl cashback yattı da ödediğim paralar yatmadı daha onları bekliyorumyani para geldi kısacası sana 2.5k cashback olarak öyle midir hocam, tüm siparişleri de iade ettin ama yine de yattı
cashbackleri kullan hocam çökemesinler xd2500 tl cashback yattı da ödediğim paralar yatmadı daha onları bekliyorum
Evet ben yaptım geliyor ama bugün yine denedim bakiye yuklenmediSelamlar dostlar,500 lira cashback almak için sipariş vermek yerine hepsipay bakiyesine 1000 lira yüklesem o da kabul ediliyor mu?
benim 500 yattı ya dün gece almıştım sabah yatmışparası yatan var mı
Hepsi pay bakiyesini kullanım süresi varmı mesela 3 ay sonra kullanılıyor muEvet ben yaptım geliyor ama bugün yine denedim bakiye yuklenmedi