VOK Gaming V9 35k₺ sistem

O sitede vade farksız taksit yok ne yazık ki.

Nasıl bir sorun yaşadınız ?
ben hiç sorun yaşamadım ama youtube a firmanın ismini ve rezillik diye yazarsanız çıkan videoları izleyebilirisiniz forumda firmanın adıın yazmak yasak

VOK Gaming V9.​

Ramler 32 yapıp sıvı soğutma takınca 36k
Renderla fln işiniz yoksa bence iyi sistem
Paylaşım için teşekkür ederim.

“Hepsipay’le yapılan ödemelerde 2500 hepsipay para” hediye edileceğini ilk mesaja eklerseniz fikir olur ☺️

Paylaşım için teşekkür ederim.

“Hepsipay’le yapılan ödemelerde 2500 hepsipay para” hediye edileceğini ilk mesaja eklerseniz fikir olur ☺️
hepsipay kart bilgilerini girince sadece peşin seçeneği çıkıyor. taksit olmuyo mu acaba ?

hepsipay kart bilgilerini girince sadece peşin seçeneği çıkıyor. taksit olmuyo mu acaba ?
Bir göz atın dilerseniz…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hiç sorun yaşamadım ama youtube a firmanın ismini ve rezillik diye yazarsanız çıkan videoları izleyebilirisiniz forumda firmanın adıın yazmak yasak
Her firmayla yaşanabilecek durumlar sanırım ve sonuç olarak gerçekten mimli bir firma olsaydı, hepsiburada ile anlaşma yapamazdı diye düşünüyorum ?

Ekler

• IMG_0071.png
    IMG_0071.png
    620.4 KB · Hit: 87
Son düzenleme:
Bir göz atın dilerseniz…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her firmayla yaşanabilecek durumlar sanırım ve sonuç olarak gerçekten mimli bir firma olsaydı, hepsiburada ile anlaşma yapamazdı diye düşünüyorum ?
dedigim gibi alıcaklar için uyarımı geçiyorum firma riskli firma alana niye aldın demem.

dedigim gibi alıcaklar için uyarımı geçiyorum firma riskli firma alana niye aldın demem.
Uyarınız ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim ayrıca. Elbette kimse sorun yaşamak istemez.

Uyarınız ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim ayrıca. Elbette kimse sorun yaşamak istemez.
zaten ürün bitmiş kendim tek ekran kartı aldıgımda hiç problem yaşamadım ama garantilik olmadım belki garantilik olsam bende sorun yaşardım.

Taksit olayı var diye 7500f ve 7700 xt sistem almıştım Vatan'dan 34e. Kasa daha toplanmadi iptal edesim geldi şimdi siparişi. Birde 7700xt ve 7800xt arasındaki fark çok mudur sizce?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,138
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri