Kasayı salla da PSU kesinlikle önemsenmesi gerken bir bileşen ve GPU nun ısınma sorunu çok fazla 80 altı görmüyor kart...Bu şekil Sistemler normalde yani derim ama bu sistem hiç içime sinmedi...gayet alınabilir bi kasa knk daha ne olsun yani a520 yle kurulup daha pahalıya satılan sistemleri mi almak mantıklı
kullanıcı kesinlikle alabilir.gpunun ısı sorunu dışında kötü bişey yok kasa psuyu okadar önemsemeye gerek yok.
Normalde kaç derece olması lazım.Kasayı salla da PSU kesinlikle önemsenmesi gerken bir bileşen ve GPU nun ısınma sorunu çok fazla 80 altı görmüyor kart...Bu şekil Sistemler normalde yani derim ama bu sistem hiç içime sinmedi...
Bence bu sistem daha f/p iptal edip alabiliyosan iyi olurAnakarti b660 yapıp Helen aldım 17.5a geldi. İptal edip bunu almak mı yoksa aradaki 3kya değmez diyerek sistemde kalmak mı mantıklı ?
Çok daha iyiydi. 1000 lira farka daha iyiKullanıcı için alınır hocam biraz sıcak çalışıyormuş sadece ekran kartı onu bilerek alın derim geçen hafta 15500e technopat one sistemi aldım ama bu çıksa bunu alırdım
70, 70 civarı ve altı olması idealdir...Normalde kaç derece olması lazım.
Kasayı salla da PSU kesinlikle önemsenmesi gerken bir bileşen ve GPU nun ısınma sorunu çok fazla 80 altı görmüyor kart...Bu şekil Sistemler normalde yani derim ama bu sistem hiç içime sinmedi...
bu psu’yu daha önce kullandın mı veya etrafında kullanan oldu mu ? veya kullanıpta benim sistem çöp oldu diyen gördün mü ? eğer varsa paylaşır mısınKasayı salla da PSU kesinlikle önemsenmesi gerken bir bileşen ve GPU nun ısınma sorunu çok fazla 80 altı görmüyor kart...Bu şekil Sistemler normalde yani derim ama bu sistem hiç içime sinmedi...
3080ti rog 70derece görünce oha falan oluyorum öyle düşünNormalde kaç derece olması lazım.