Voltaj düşürmek için yardım

0.10000 yapıp f10 bastım ok a bastım PC yeniden açıldı masaüstündeyim şuan

Seni uğraştırdım ama son bir program kaldı.

Bu programı indir.

Şimdi Prime95'i açmadan önce Core Temp ve CPU-Z programlarını aç, sonra bu iki program açıkken Prime95 Small FFTs testi yap, testi yaparken Core Temp ve CPU-Z gözükecek şekilde fotoğraf at.

Prime95 testini 1 dakika yapman yeterli.
Post automatically merged:

İyi de bir voltaj ayarlanıp ona offset yapılmaz mıydı?

Nasıl yani?

Direkt offset'e +0.1 yazmasını söyledin ama bir statik voltaj ayarlanıp ona offset olmaz mıydı?

O offset voltajı ayarlanmıyor diye biliyorum.

Ayrıca offset ana voltajını düşük tutmak iyi, ne kadar düşük olursa boşta o kadar az ısıınır.

Seni uğraştırdım ama son bir program kaldı.

Bu programı indir.

Şimdi Prime95'i açmadan önce Core Temp ve CPU-Z programlarını aç, sonra bu iki program açıkken Prime95 Small FFTs testi yap, testi yaparken Core Temp ve CPU-Z gözükecek şekilde fotoğraf at.

Prime95 testini 1 dakika yapman yeterli.

Nasıl yani?
cpu-z gezginlerde 1 virüs var diyor ?

Ryzen Master dan Auto ya alsak?

Bilemiyorum.

Daha önce bir arkadaş 1.1V ile stabil ayarı buldu, Ryzen Master'ı kapayıp ayarları BIOS'a geçirdi.

Sonra ne mi oldu?

Arkadaş BIOS'a girip çıkınca voltaj ayarlamasa bile PC açılmıyordu, XMP ayarlayınca PC açılmıyordu, XMP ayarlamasa bile BIOS'a girince PC açılmıyordu, arkadaş sorunu çözdü ama nasıl çözdü bülmiyorum.

cpu-z gezginlerde 1 virüs var diyor ?

Nasıl?

Virüs yok bu uygulamada, güvendiğin bir site varsa oradan indir.

Bilemiyorum.

Daha önce bir arkadaş 1.1V ile stabil ayarı buldu, Ryzen Master'ı kapayıp ayarları BIOS'a geçirdi.

Sonra ne mi oldu?

Arkadaş BIOS'a girip çıkınca voltaj ayarlamasa bile PC açılmıyordu, XMP ayarlayınca PC açılmıyordu, XMP ayarlamasa bile BIOS'a girince PC açılmıyordu, arkadaş sorunu çözdü ama nasıl çözdü bülmiyorum.

Nasıl?

tamam kendi sitesinden indirdim şimdi testleri yapıcam

Bilemiyorum.

Sonra ne mi oldu?

Nasıl?

ben vazgeçtim yapmaktan korktum

Geri