- Reaksiyon skoru
- 761
Merhaba. Bugün biraz fikir alışverişi amaçlı konu açayım dedim. VPN hakkında düşünceleriniz nedir? Ne amaçla kullanıyorsunuz? Ve gerçekten gizlilik, anonimlik sağladığına inancınız var mı?
EhmMerhaba. Bugün biraz fikir alışverişi amaçlı konu açayım dedim. VPN hakkında düşünceleriniz nedir? Ne amaçla kullanıyorsunuz? Ve gerçekten gizlilik, anonimlik sağladığına inancınız var mı?
Öncelikle şu yanlışı düzeltelim. VPN illegal yani yasa dışı değildir. Ancak bu ülkelerin kendi yasalarına göre değişebiliyor.Ehm... VPN tam gizlilik sağlamaz la öyle adamlar vat Tor'da bile bulur seni VPN legal illegalliktir.
Legal illegallikten ne anlıyorsun?Öncelikle şu yanlışı düzeltelim. VPN illegal yani yasa dışı değildir. Ancak bu ülkelerin kendi yasalarına göre değişebiliyor.
![]()
VPN Kullanmak Yasal mı?
VPN kullanmak yasal mı? Hangi ülkeler VPN'e izin veriyor, hangileri yasaklıyor? Türkiye'de VPN kullanmak yasak mı, değil mi? Tüm cevaplar, içeride...www.chip.com.tr
illegal yasa dısıdır legal yasaldırÖncelikle şu yanlışı düzeltelim. VPN illegal yani yasa dışı değildir. Ancak bu ülkelerin kendi yasalarına göre değişebiliyor.
![]()
VPN Kullanmak Yasal mı?
VPN kullanmak yasal mı? Hangi ülkeler VPN'e izin veriyor, hangileri yasaklıyor? Türkiye'de VPN kullanmak yasak mı, değil mi? Tüm cevaplar, içeride...www.chip.com.tr
Haber ve diğer düşündüğünüz şeyler için kullanıyorum, gizlilik hedefim değil ülke Ar*bistana döndüğü için çoğu site yasaklı (genel içeriklerden sadece +18 düşünmeyin) o yüzden kullanıyorum. Telefonumda adam akıllı vpn bulamadım şuan Vpn Proxy Master kullanıyorumMerhaba. Bugün biraz fikir alışverişi amaçlı konu açayım dedim. VPN hakkında düşünceleriniz nedir? Ne amaçla kullanıyorsunuz? Ve gerçekten gizlilik, anonimlik sağladığına inancınız var mı?
Legal illegalliği bu bağlamda anlayabileceğini düşünüp açıklama yapmıyorum...illegal yasa dısıdır legal yasaldır
Onu bende biliyorum. Ancak legal illegallık denmiş ama Türkçe'de böyle bir tümce yok.illegal yasa dısıdır legal yasaldır
Legal illegallikten ne anlıyorsun?
Cılgın uygar hoca.Haber ve diğer düşündüğünüz şeyler için kullanıyorum, gizlilik hedefim değil ülke Ar*bistana döndüğü için çoğu site yasaklı (genel içeriklerden sadece +18 düşünmeyin) o yüzden kullanıyorum. Telefonumda adam akıllı vpn bulamadım şuan Vpn Proxy Master kullanıyorum![]()
Doğal ihtiyaç olmCılgın uygar hoca.
Onu bende biliyorum. Ancak legal illegallık denmiş ama Türkçe'de böyle bir tümce yok.
Alıntıyı görüntüle