VS code terminal yardım

Burada ne yapmaya çalışıyorsun aslında sormak isterim? Ad soyad ve yaş girdileri alıp en sonunda çıktı mı almak istiyorsun?
Kod sorunsuz çalışıyor. Scanner konusundayım ve onun için pratik yapıyorum.

Ad giriniz
Scanline ile adımı giriyorum adımı ise = isim'e atıyorum
sonrsa bunu print ile yazdırıp ekrana veriyorum ama işte terminaldaki o mavi yazılar çok sinir bozucu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kod sorunsuz çalışıyor. Scanner konusundayım ve onun için pratik yapıyorum.

Ad giriniz
Scanline ile adımı giriyorum adımı ise = isim'e atıyorum
sonrsa bunu print ile yazdırıp ekrana veriyorum ama işte terminaldaki o mavi yazılar çok sinir bozucu :D
1769466711907.webp

şu şekil çalışıyor :D

package'ı neden kullandın

Çok güzel ben son olarak araya çizgi ekleyerek karışıklığı giderdim. Python çok basit ve sade duruyor umarım ilerde yanıltmaz :D
1769467605918.webp

println yerine print kullandım bu sayede yazıları aşağı yazdırmak yerine dümdüz yazdırdı daha hoş durdu.

üstteki package'ı yorum satırına almayı dene. tek bir dosyayla uğraşırken onu kullanmana gerek yok. Kullanmayı düşünüyorsan coderunner'da çalıştırma.

package'ı neden kullandın
1769467710205.webp

Karışıklık olmaması adına bütün konular için ayrı klasör oluşturdum yani package atadım ve arada bir bakmak için hepsinden bir adet örnek yapıp notlar tutuyorum // ile.

Alıntıyı görüntüle
Karışıklık olmaması adına bütün konular için ayrı klasör oluşturdum yani package atadım ve arada bir bakmak için hepsinden bir adet örnek yapıp notlar tutuyorum // ile.
coderunner ve package uyumsuz sanırım stackoverflow'da bi konuda öyle denmiş. Coderunner yerine resmi java uzantısını kullanarak deneyince çalışıyor sanırım

üstteki package'ı yorum satırına almayı dene. tek bir dosyayla uğraşırken onu kullanmana gerek yok. Kullanmayı düşünüyorsan coderunner'da çalıştırma.
Package atamasını kaldırınca düzeldi teşekkür ediyorum ama bu sefer de çok karışık olacak gibi çözüm yolu var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Package atamasını kaldırınca düzeldi teşekkür ediyorum ama bu sefer de çok karışık olacak gibi çözüm yolu var mı ?
Code runner sanırım direkt java ile uyumlu değil :D kod çalıştı ama hiç bir şey yazdırmıyor.

code-runner.showExecutionMessage arama çubuğuna bunu yazıp tiki kaldırır mısın sistem komutunu gizleyeceği yazılmış. coderunner'da package'ı silip tiki kaldırdıktan sonra çalıştırmayı dene

code-runner.showExecutionMessage arama çubuğuna bunu yazıp tiki kaldırır mısın sistem komutunu gizleyeceği yazılmış. coderunner'da package'ı silip tiki kaldırdıktan sonra çalıştırmayı dene
Neden yazamadığımı da çözdüm coderunner ile çalıştırınca kodu direkt ÇIKIŞ yerinde yazdırıyor e orada da yazı yazılmıyor :D denedim bu dediğini de. Sanırım scanLine için çözüm yok gibi ya.

Neden yazamadığımı da çözdüm coderunner ile çalıştırınca kodu direkt ÇIKIŞ yerinde yazdırıyor e orada da yazı yazılmıyor :D denedim bu dediğini de. Sanırım scanLine için çözüm yok gibi ya.
Sen kursu nerden takip ediyorsun? udemy mi yoksa youtube video derslerden karışık mı ilerliyorsun?

Sen kursu nerden takip ediyorsun? udemy mi yoksa youtube video derslerden karışık mı ilerliyorsun?
Youtube Enes bayram ve w3schools açıkçası yeterli buluyorum bu ikisini Enes Bayram sağolsun çok akıcı ve güzel anlatıyor.

Geri