Neler Yeni

VXE R1 PRO vs Ajazz 159 PRO

beqtass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bektaş
Bütçe
2000
Arkadaşlar soru başlıktaki gibi Mouselar hakkında pek bilgim olmayıp çoğu kişinin önerdiği ve zaten ikisinin tarzı da çok hoşuma gittiği için arada kaldım ikisi arasında yaklaşık 200-250tl gibi bir fark var sizce değer mi ya da hangisini önerirsiniz. Eğer bu tarzda daha mantıklı seçenekleriniz varsa onlara da açığım.

Ekler

• mouse1.png
    mouse1.png
    188.7 KB · Hit: 48
  • mouse2.png
    mouse2.png
    163.3 KB · Hit: 45

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
temudan aj159rpo

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Temudan 1052tlye satan var güvenilirdir değil mi? Daha önce mouse sipariş etmedim oradan
resmi satıcı o. yeni üye olacaksan kampanya ile alırın forumda konusu var 700tl civarına geliyor

beqtass

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bektaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
resmi satıcı o. yeni üye olacaksan kampanya ile alırın forumda konusu var 700tl civarına geliyor
nasıl yapıcam onu yardımcı olma şansın var mı ilk konu açışım da bilmiyorum pek
Mesaj otomatik birleştirildi:

baktım 1 tane buldum konu orada ama 800tlye satılıyor ve 159 pro da değil 159p satıyorlar 159 proyu seçince gene attığım fotodaki gibi oluyor fiyatı

Son düzenleme:

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
nasıl yapıcam onu yardımcı olma şansın var mı ilk konu açışım da bilmiyorum pek
Mesaj otomatik birleştirildi:

baktım 1 tane buldum konu orada ama 800tlye satılıyor ve 159 pro da değil 159p satıyorlar 159 proyu seçince gene attığım fotodaki gibi oluyor fiyatı
knki indirim konusu var temu genel indirimlerdi sanırım ismi orda linke denk gelebilirsin. yeni hesap acip temu indirirsen veriyor 50tl gibi bi fiyat ve vergi ttal 700tl

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
berkay
Arkadaşlar soru başlıktaki gibi Mouselar hakkında pek bilgim olmayıp çoğu kişinin önerdiği ve zaten ikisinin tarzı da çok hoşuma gittiği için arada kaldım ikisi arasında yaklaşık 200-250tl gibi bir fark var sizce değer mi ya da hangisini önerirsiniz. Eğer bu tarzda daha mantıklı seçenekleriniz varsa onlara da açığım.
VXE R1 modelini arkadaşım kullanıyor bende 159 pro var parça kalitesi olarak VXE R1 daha önde diyebilirim

oEnesQlf

80+ Silver
Eğer temudan ucuza alabilirsen ajazz aj159 pro
Alamazsan vxe r1 pro da iyi, scyrox v8 de bakılabilir

Top Bottom