Çözüldü✓ WARP VPN KALDIRMAMA RAĞMEN ÇALIŞIYOR Yardım

Reaksiyon skoru
92
Arkadaşlar DC ye girmek için WARP yüklemiştim ancak uygulamayı silme ve heryerden kaldırmama rağmen hala VPN çalışıyor DC ye falan görebiliyorum kesin kaldırma çözümü bilen varmı ?

Arkadaşlar DC ye girmek için WARP yüklemiştim ancak uygulamayı silme ve heryerden kaldırmama rağmen hala VPN çalışıyor DC ye falan görebiliyorum kesin kaldırma çözümü bilen varmı ?
dns ayarı yaptıysan sil , hala açılıyorsa başka bir durum vardır.

Yapmadım dostum sadece uygulamayı yükledim ve çalıştırdım ve sildim ama hala çalışıyor anlamadım bir türlü valoda falan 50 ping yapıyor valla canımı sıkıyor

Görev yöneticisinden warp.svc yi bul ve kapa. Hatta mümkünse dosyalardan da arat, oradan da sil.

uygulamayı tekrar indirip revo ile siliniz

uygulamayı tekrar indirip revo ile siliniz
Dostum dediğin gibi VPN o tekrar indirdim ve revo ile her detayına kadar sildim ama hala çalışıyor vpn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlamış değilim başka önerisi olan varmı

Yapmadım dostum sadece uygulamayı yükledim ve çalıştırdım ve sildim ama hala çalışıyor anlamadım bir türlü valoda falan 50 ping yapıyor valla canımı sıkıyor
en iyisi bi uninstaller programi ile ben geek tercih ediyorum genelde.

belki de çalışmıyordur sen öyle sanıyorsundur dns 1.1.1.1 1.0.0.1 ise.

Çözdüm beyler ilginiz için teşekkür ederim revonile detaylı sildim + goodbyedpi kalan dosyalarıda sildim sorun çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,156,942
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri