Neler Yeni

Çözüldü✓ Wattmandan İade Alırlar mı?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,940
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Dağtaş
Ürünün markası nedir acaba belirtir misiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanımları FPS Oyunları Toplama Ve Hazır Sistemler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
kartı alalı 4 ay oldu delirmeden kartı elden çıkarmak istiyorum 6600tlye 4 ay mnce aldım ve satarsam 2-3k zarar ederim gibi duruyor o şekilde 3050 alabilirim en mantıklısı garantiden iade değişim belgesi almak bu mümkün mü siyah ekran yediğim video kaydını vs atsam nasıl olur yarın asus yetkili servisle konuşacağım en son yaşadığım olay amdye güvenimi fazlasıyla sarstı geri verip 3070-ti almayı düşünüyorum ikinci el en azından sorunları ile uğraşmam diye düşündüm fikri olan varmı
Hangi sürüm driver yüklü

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
iade edebilirsen bizi de bilgilendir. Benim 6600xt yi alalıda 4 ay olmuş watmandan yada saçma sapan değişik hatalardan iade alıyorlarsa bende gönderirim acımam :D

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,940
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Ürünün markası nedir acaba belirtir misiniz ?
imzamda mevuc asus dual
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi sürüm driver yüklü
22.5.2

iade edebilirsen bizi de bilgilendir. Benim 6600xt yi alalıda 4 ay olmuş watmandan yada saçma sapan değişik hatalardan iade alıyorlarsa bende gönderirim acımam :D
bilgilendiririm

• Beğen
Reaksiyonlar: Nauu
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
imzamda mevuc asus dual

22.5.2

bilgilendiririm
Bro valla kullandığın sürüm de düzgün bende rx6700 var 2 aydır bende 3 olcak hala sorun yaşamadım hiçbirşekilde senin kartı ganatiye gönder düzelir ama şunu söyliyim wattman hatası sadece ekran kartı yüzünden olan bir şey değil ram yerinde güç kaynağında işleminde anakartında ssd nde olan herhangi küçücük bir problem bile wattman a sebep olmuş olabilir garantiye gönder geldiğindede devam ederse nvidia geç çünki windowsu yanlış kurmuş olman bile wattman a yol açabilir arkadaş söylemiş bak taktığı webcam yüzünden wattman yaşamış garantiye yolla geldiğindede devam ederse nvidia geç

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,940
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Bro valla kullandığın sürüm de düzgün bende rx6700 var 2 aydır bende 3 olcak hala sorun yaşamadım hiçbirşekilde senin kartı ganatiye gönder düzelir ama şunu söyliyim wattman hatası sadece ekran kartı yüzünden olan bir şey değil ram yerinde güç kaynağında işleminde anakartında ssd nde olan herhangi küçücük bir problem bile wattman a sebep olmuş olabilir garantiye gönder geldiğindede devam ederse nvidia geç çünki windowsu yanlış kurmuş olman bile wattman a yol açabilir arkadaş söylemiş bak taktığı webcam yüzünden wattman yaşamış garantiye yolla geldiğindede devam ederse nvidia geç
amacım iade değişim belgesi alıp nvidia geçmek sıkıldım artık imzamda sistemim var herşeyi sıfır aldım sanmıyorum sorun olduğunu alt+tab attığım için yiyorum bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz
amacım iade değişim belgesi alıp nvidia geçmek sıkıldım artık imzamda sistemim var herşeyi sıfır aldım sanmıyorum sorun olduğunu alt+tab attığım için yiyorum bu arada
Win+Tab yapınca Oluyormu?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,940
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Deniz TAN
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
thanskywalker
Discord
onlytheniz

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan
kartı alalı 4 ay oldu delirmeden kartı elden çıkarmak istiyorum 6600tlye 4 ay mnce aldım ve satarsam 2-3k zarar ederim gibi duruyor o şekilde 3050 alabilirim en mantıklısı garantiden iade değişim belgesi almak bu mümkün mü siyah ekran yediğim video kaydını vs atsam nasıl olur yarın asus yetkili servisle konuşacağım en son yaşadığım olay amdye güvenimi fazlasıyla sarstı geri verip 3070-ti almayı düşünüyorum ikinci el en azından sorunları ile uğraşmam diye düşündüm fikri olan varmı
Hocam ne kadar iş görür bilmiyorum ama bende de çok vardı o hata soyle buldum çözümünü ne alaka bilmiyorum ama biostan ram mhzi 3200 yapınca alıyodum şimdi 3000 de çalışıyor hala hata almadım deneyin isterseniz sadexe kartın yazılımıyla olan bi sorun deil

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,940
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
Hocam ne kadar iş görür bilmiyorum ama bende de çok vardı o hata soyle buldum çözümünü ne alaka bilmiyorum ama biostan ram mhzi 3200 yapınca alıyodum şimdi 3000 de çalışıyor hala hata almadım deneyin isterseniz sadexe kartın yazılımıyla olan bi sorun deil
ama yazılımı çöküyor ve siyah ekran alıyorum

Youtubeden çözmek için video fln izledinmi bu sorunu yaşayan 3 5 kişi daha görmüştüm forumlarda
yok buradan çözüm aradım

Top Bottom