Web sitesi açılmıyor

Kyohi

80+
Reaksiyon skoru
111
Dostlar selamlar bir kaç ay önce hiç bir şey yokken birden sadece hepsiburada sitesi açılmamaya başladı ve bu hatayı verip duruyor arada bir açılıyor ama hemen sonra bu hatayı alıyorum opera gx kullanıyorum diğer tarayıcılarda açılmama sorunu yok sadece opera gx de bu hatayı alıyorum çözümü nedir?

Ekler

• hpesi.PNG
    hpesi.PNG
    10.1 KB · Hit: 69
Sil tekrardan yükle. Olmazsa ayarlarını falan sıfırla.

Kardeşim Opera çok sıkıntılı bir tarayıcı, bende aktif kullanıyorum ama bir şeye erişemezsem veya bir sitede olması gereken birşeyi yapamazsam direk chrome açıyorum, ve ne yapamadıysam yapıyorum. En ufaktan bir örnek Operada Microsoft sitesinden Skype sohbetine girilmiyor, fakat chrome tarayıcı ile girebiliyorsun. Bu sadece ufak bir örnek. Bende varsayılan tarayıcı Opera GX fakat dediğim gibi hep bir chrome bulundur.

Kardeşim Opera çok sıkıntılı bir tarayıcı, bende aktif kullanıyorum ama bir şeye erişemezsem veya bir sitede olması gereken birşeyi yapamazsam direk chrome açıyorum, ve ne yapamadıysam yapıyorum. En ufaktan bir örnek Operada Microsoft sitesinden Skype sohbetine girilmiyor, fakat chrome tarayıcı ile girebiliyorsun. Bu sadece ufak bir örnek. Bende varsayılan tarayıcı Opera GX fakat dediğim gibi hep bir chrome bulundur.
Doğru telefonda bile operanın açmadığı siteler oluyor

Chrome var zaten ama her şeyim operada kayıtlı şifrelerim falan uzun süredir kullanıyordum ilk defa böyle sıkıntılar çekmeye başladım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,481
Üyeler
183,841
Son üye
Mt-Ero
Geri