Web sitesi Uzmanı arıyorum

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhabalar,şuan bir site açacağım.Bana siteyi düzenlemesi için yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum.Site faaliyete geçtikten sonra ilk kazanılan parada ona ödeme de yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve eminim ki site güzel iş yapacak.

Arkadaşlar merhabalar,şuan bir site açacağım.Bana siteyi düzenlemesi için yardımcı olacak bir arkadaş arıyorum.Site faaliyete geçtikten sonra ilk kazanılan parada ona ödeme de yapacağım.

Ve eminim ki site güzel iş yapacak.
Hocam konuyu yanlış kategoride açmışsınız.

Hayır site kripto parayla ilgili olucak.Link geçip insanlar para alıcak.Bu basit site olucağı için birinin azcık bilgisi olsa dahi bile yardım edebilir.

Çok sade bir site açıcağız bilen birinin yarım saatini dahi almaz.

Madem kazanacağına eminsin bi 500TL ayır/harca; kazanacağın zaman zaten o parayı çıkarırsın? Nakit dışında çalışacaklarını sanmıyorum.

Çok bir ilgim yok? Web site'yi nereden amayı düşünüyorsun? Domain host almayacak mısın_?
domaini 1 ay sonra alıcam.şuanlık bedavalıkla idare edicem.wixden alıcam çok basit bir sistem olucak yardım edersen eğer ki yarım saatini bile almıyacaktır.

Wix üzerinden almanızı kesinlikle önermem. Wix kadar kapalı kutu ve saçma çalışan bir sistem yok. İşinizi basit yapmak istiyorsanız Wordpress üzerinde ilerleyin.
domaini 1 ay sonra alıcam.şuanlık bedavalıkla idare edicem.wixden alıcam çok basit bir sistem olucak yardım edersen eğer ki yarım saatini bile almıyacaktır.

Lelouch vi Britannia kendi fikrini söylüyor!

Kripto para al-sat sitesi yapacaksanız hiiiiç girmeyin, tutmaz. Bir sürü sıkıntı yaşarsınız ve üstelik piyasada büyük alternatif siteler varken kimse sizin yüzünüze bakmaz.

Şimdi tekrar okudum, sanırım bit.ly tarzı sitelerin kripto para ödemeli versiyonunu yapmayı düşünüyorsunuz. Tutmayacağını düşünüyorum ancak yine de siz bilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,048
Üyeler
187,283
Son üye
Mysterrious
Geri