Neler Yeni

Yardım WEB sitesinin google kısmında logo gozukmuyor

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
7+ yıldır sektördeyim hala öğrenemediğim birçok şey var Mert şenerin içerikleri oldukça iyi ancak SEO'nun %5'i bile değildir muhtemelen :)
Valla en son ben fiyatlar yüksek geldi diye kendim araştırıp düzelttim sitemi :d

louis bloom

80+ Silver
indexlenmediği içindir, yalnız bu tarz bilgileri kimse söylemez seoya giriyor. Zamanında bende forumda çok aradım hem seo hem ads reklam için ama bilen yok bilenlerde söylemiyor. Youtubeta mert şener var izle istersen o tarz içerik üretenlerden işin belki %20 sini öğrenirsin :)
tamamdir hocam teşekkürler ama
forumda bilen neden söylemiyor onu anlamadim bir haftadır soruyorum herkese ayiptir

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
tamamdir hocam teşekkürler ama
forumda bilen neden söylemiyor onu anlamadim bir haftadır soruyorum herkese ayiptir
Bilen varsada azdır, bu sektör daha yeni yeni canlanmaya başladı, bilende kolay kolay söylemiyor. Para ile yaptıracağın işi bedavaya yaptırmış oluyorsun :d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Robots.txt de ne yapacağına tam hakim değilsen, e ticaret veya rakip sitelerde genelde görürsün ne kullandıklarını url sonuna /robots.txt yaz arat sitedeki robots.txt yi görürsün fikir edinirsin en azından

Son düzenleme:

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Burak
Hocam Google sitenizi yeniden taradığın da sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.

louis bloom

80+ Silver
Hocam Google sitenizi yeniden taradığın da sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir.
hocam wix iletişime geçti favicon boyutu googleın kabul ettiğinin dışındaymış 96x96 olarak yeniledim her yere yansıdı ama yine arama motoruna yansımadı onun yansıması da 3/4 haftayı buluyormuş artık beklemekten başka bi çözüm kalmadı

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

XDEV

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Burak
hocam wix iletişime geçti favicon boyutu googleın kabul ettiğinin dışındaymış 96x96 olarak yeniledim her yere yansıdı ama yine arama motoruna yansımadı onun yansıması da 3/4 haftayı buluyormuş artık beklemekten başka bi çözüm kalmadı
Hocam Google'a ping atma diye bir yöntem var. Belki işinize yarayabilir. İnternet üzerinden araştırabilirsiniz.

Top Bottom