Neler Yeni

WEBCAM TAVSİYESİ 2024

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
Arkadaşlar öyle yayıncı olmak gibi bir derdim yok. Arkadaşlarla dc'de takılmak için webcam almayı düşünüyorum. Bizim çocukta inca inc 3413 model webcam gelmişti ve baya kaliteli bir şeye benziyordu. Bunun gibi tavsiylerinizi veya daha iyi tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Eren Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanma amacımı belirttim. Para dert değil. Tavsiye ettiğiniz webcam'in tam adını söylermisiniz? İnternette bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Taha Eren Dönmez bütçe belirtmemişsin ama bu civardaysa eğer alıntıdaki webcam'in V15-AFL modeli seçilip alınmalı diye düşünüyorum. Kullanıyorum, bir iki şey dışında memnunum.
Kullanma amacımı belirttim. Para dert değil. Tavsiye ettiğiniz webcam'in tam adını söylermisiniz? İnternette bulamadım.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Lloyd
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ANYA'nın attığı linkteki üründen bahsediyorum zaten.
Ekran görüntüsü 2024-10-19 212156.png

Bu fiyata daha iyi bir ürün yok, yakın bile değil hatta. Daha iyi kalibrede ürünler için de 2K bandına çıkmak gerekebilir.

Top Bottom