Satriani
80+ Silver
İkinci SSD olarak düşünen varsa bakabilir. Dram yok, oyun ve depolama için kullanılabilir.
Okuma 4150 MB/s - Yazma 4150 MB/s
4k çok gibi geldi ama belki fyat algımdandırİkinci SSD olarak düşünen varsa bakabilir. Dram yok, oyun ve depolama için kullanılabilir.
depolama için kullanılır çok iyi fiyat.İkinci SSD olarak düşünen varsa bakabilir. Dram yok, oyun ve depolama için kullanılabilir.
2 tb için gayet iyi fiyat zaten yarın öbür gün bu hükümet yüzünden dolar 45 lira bile olur eğer ihtiyacınız varsa hemen tüm ihtiyaçlarınızı alın.4k çok gibi geldi ama belki fyat algımdandır
valla zamlar geliyo ekstra depolama bakanlar kaçırmasın bence.İkinci SSD olarak düşünen varsa bakabilir. Dram yok, oyun ve depolama için kullanılabilir.
Benim evdeki 3060 lı sistemimde var takılı bu 2 tb lıktan 1 senedir kullanıyorum en ufak sıkıntı yok. Yani benim gibi donanımda çok detay aramayanlar için gideri var fazlasıylaİkinci SSD olarak düşünen varsa bakabilir. Dram yok, oyun ve depolama için kullanılabilir.
tam tersine, 1 hafta sonra 2TB m2 4000TL altında bulamayız vallaAynen öyle, doları çok baskıladılar zaten, ortalık da karışık. Buradan da aşağıya düşer mi emin değilim...
2 taksit de var zaten, ödeme açısından da makul.tam tersine, 1 hafta sonra 2TB m2 4000TL altında bulamayız valla
ben daha dün SLC önbellekli 2TB m2 ssd sipariş verdim. ama m2 ssd arayanlara hem kaliteli marka hemde bu fiyata iyi.2 taksit de var zaten, ödeme açısından da makul.
2. SSD için okuma/yazma hızları da gayet güzel, genel olarak benzer fiyatta daha düşük hızlar mevcut.
Benim gibi Amazon Prime varsa kargo da yok, tertemiz.
Hangisi ve fiyat nedir?ben daha dün SLC önbellekli 2TB m2 ssd sipariş verdim. ama m2 ssd arayanlara hem kaliteli marka hemde bu fiyata iyi.
O değil, daha ekran kartını almadık. Düşer, düşer diye umut ettikçe sanırım 9070XT beklerken 7800XT bile alamayacak duruma düşebiliriz.Yıkımdan önceki son çıkışlar