Neler Yeni

#WHOSaveTurkishStudents

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
bu iptal olursa veya ertelenirse birdaha çalışmam çocuk oyuncağımı bu saatlerim günlerim gidiyor kaç kitap okurdum arakdaşlarımla vakit geçirirdim ama bende iptal olması taraftarıyım pazartesi açıklama olacak diyorlardı FKMDKHLFDDFGJFHGJ

Mergen

80+ Bronze
Şu Sınavları Yapsınlar Artık. Heryerde Aynı Şeyleri Görmekten Bıktık Yav.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
%90 dersine çalışmamış bütün gün twitterde ağlayan öğrenciler %10 çalışmış ama kaygılı olan olduğunu düşünüyorum.Sınavlar iptal olmayacak haftaya girecez işte neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum cidden bende 9. sınfıım ve hocalar gerekli kolaylığı sağlıyorlar sağolsunlar azcık dersini dinleyip tekrar yapan zaten halleder.(İmkanı olmayan öğrencilerden dolayı bende iptal olması taraftarıyım ama yapacak bir şey yok giren girdi ve diğerleri yani biz de girmek zorundayız)
Diğerleri Corona olmadı biz de olmayız değil mi :D

Bu arada yaşadığım ilde 200000 vaka var ve bizim sınıftakilerin okul açıkken maskelerini çıkarttığını biliyorum.

İsmail_68

80+ Bronze
Diğerleri Corona olmadı biz de olmayız değil mi :D

Bu arada yaşadığım ilde 200000 vaka var ve bizim sınıftakilerin okul açıkken maskelerini çıkarttığını biliyorum.
Kurallara uymak bu kadar zor olmamalı yani evet riskli haklısın ama yapmak zorundalar %40 sınav olmuş boşuna mı olmuş olacak onlar mesela

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
%90 dersine çalışmamış bütün gün twitterde ağlayan öğrenciler %10 çalışmış ama kaygılı olan olduğunu düşünüyorum.Sınavlar iptal olmayacak haftaya girecez işte neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum cidden bende 9. sınfıım ve hocalar gerekli kolaylığı sağlıyorlar sağolsunlar azcık dersini dinleyip tekrar yapan zaten halleder.(İmkanı olmayan öğrencilerden dolayı bende iptal olması taraftarıyım ama yapacak bir şey yok giren girdi ve diğerleri yani biz de girmek zorundayız)
İptal olma ihtimali bence de biraz saçma ilk sınav için olmayacaksa baştan olmamalıydı. Ama ikinci sınavları iptal olması daha doğru olur bence. Benim görüşüm ilk sınavlar için bu ara çok riskli ertelenmeli. İkinci sınavların da iptali olmalı geçen sene ikinci dönemi nasıl geçtiysek bu yılda geçebiliriz.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,738
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kurallara uymak bu kadar zor olmamalı yani evet riskli haklısın ama yapmak zorundalar %40 sınav olmuş boşuna mı olmuş olacak onlar mesela
(Valla boşuna çalışmış olsunlar ne olacak xd)

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben bu kadar inatçı bir bakan görmedim ya, iptal et olsun bitsin işte ne inatlaşıyorsun

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Selamlar. Şu an bu başlık gündemde ama bence bu tepki abartı olmuş. Ertelenmesi/iptali destekliyorum fakat bu başlık bence ülkemizi küçük düşürücü duruma düşürüyor.
Ülke küçük duruma etiketle mi düşüyor yoksa alınan kararlar, sergilenen tutumlarla mı düşüyor? Dış basında Tr'nin zerre saygınlığı kalmadı, prestij kelimesini kullanamıyorum bile.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Öğrencilerde inatlaşıyor Bakan da ama daha öğretmenlerin yarısı bile aşılanmadı :(
Ziya selçuk : tweet atan tüm öğrencilere disiplin cezası (!)

Ve türkiyede tek twit atmayan öğrenci olduğum için bakanlık bana rtx 3090 vermiştir 😂

JassasJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
Ela Bosak
Açılsın ya da açılmıyıcak diye net bir karar verilseydi yine bir şey demezdim çünkü ne yapçağımızı kesin olarak biliyor olurduk ancak bi açılıp bi kapanınca kafalar karıştı

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben şahsen tam cevap vermelerini istiyorum. O kadar erteleme oldu ki çalışma hevesi kalmadı. Ya yine ertelenir de boşa çalışmış olurum diye.
Özel röportajda bakan gülüyor. Ya tam cevap verin erteleme/iptal olacak olmayacak bu kadar.
Ziya Selçuk Bilim Kurulu toplantısına attı konuyu, Bilim Kurulu da Kabine toplantısına. Yakında gezegenler arası toplantıya verirler konuyu.

Maalesef bazı anlaması kıt arkadaşlar için kurallara uymak çok zor geliyor o.O2 Sınıfta el ele gezen kişiler görüyorum.
%40 olunan sınava gelirsek. O zamanki vaka ile şimdi aynı değil. Birçok kez mutasyona uğramış bir virüs var karşımızda.

Madem dünyadaki en iyi canlı eğitim sistemlerinden birine sahibiz. Uzaktan sınav yapsınlar?
Veya sınav olmadan önce 3-4 haftalık bir yüz yüze tekrar süreci tanısınlar. O zaman 1 Kasım'a kadarki konular değil isterlerse 2. döneme kadarki konulara kadar olsun sınav. Benim kabulüm. Zaten virüs liselilere bulaşmıyor ya o.O2 (!)

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Aga yeter da
Siz sınavlara başlamadan 1 ay önceden beri uğraştınız
Geçen sene üniversite sınavına 2.5 ay kala başladılar neredeyse ama sonuç değişmedi.
Sonuç değişmeyecek 1 milyon defa şunun konusunu açmasanız mı?
+ sonsuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,106
Üyeler
161,950
Son üye
durmusee
Top Bottom