Chan
80+ Silver
- Katılım
- 23 Mart 2020
- Mesajlar
- 4,117
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,694
Düşüncene saygı duyarım ama bu imkansız virüsü ciddiye almayan bir çok kişi var :/Sınav yapılmalı ama yayılarak yapılmalı sınıflar doldurulmamalı.
Düşüncene saygı duyarım ama bu imkansız virüsü ciddiye almayan bir çok kişi var :/Sınav yapılmalı ama yayılarak yapılmalı sınıflar doldurulmamalı.
1 Kişi corona olup ölse 1 yıl daha okul yokSelamlar. Şu an bu başlık gündemde ama bence bu tepki abartı olmuş. Ertelenmesi/iptali destekliyorum fakat bu başlık bence ülkemizi küçük düşürücü duruma düşürüyor.
Hocam orada da hesaplayamadıgınız olay burada da yine başlarlar sınav mevzusu tartışmaya. Başlık farklı içerik aynı olacak bu sefer.Keşke konuyu tam okuyup ona cevaplasaydınız.
Ben burada gelen tepkinin, sözün nereye gittiğini hesap etmeden yapıldığını anlatmak için açıldı bu konu.
Türk insanı maalesef hocam.Düşüncene saygı duyarım ama bu imkansız virüsü ciddiye almayan bir çok kişi var :/
Ben tepkinin doğru, tepki verme biçiminin yanlış olduğundan bahsediyorum.Hocam orada da hesaplayamadıgınız olay burada da yine başlarlar sınav mevzusu tartışmaya. Başlık farklı içerik aynı olacak bu sefer.
Hocam sizin niyetinize laf etmedim zaten.Ben tepkinin doğru, tepki verme biçiminin yanlış olduğundan bahsediyorum.
Sokaklara çıkarsa(k)lar daha fazla tepki toplar fakat bu şekilde virüs yayılır her şekilde bir umut yok hakkınızı helal edinBen tepkinin doğru, tepki verme biçiminin yanlış olduğundan bahsediyorum.
abartı değil. virüs varken milyonlarca öğrencinin sınav olması insanlık dışı. dolaylı yoldan cinayet. ben şahsen ders çalışıyorum her gün sınavlar için. çalışmayıp iptal olmasını isteyen kitleyede bir nebzeye kadar hak veriyorum. çünkü online derslerden bir şeyler anlamak gerçekten zor ve herkes eşit şartlarda eğitim almadı.Selamlar. Şu an bu başlık gündemde ama bence bu tepki abartı olmuş. Ertelenmesi/iptali destekliyorum fakat bu başlık bence ülkemizi küçük düşürücü duruma düşürüyor.
Eğitim alamayan kişiler olması daha da kötü bir durumherkes eşit şartlarda eğitim almadı.
gerçekliğinden emin değilim sonuçta twitterda gördüm. anayasada uzaktan eğitim durumunda bunun sınavla değerlendirilemeyeceği yazıyorEğitim alamayan kişiler olması daha da kötü bir durum![]()