#WHOSaveTurkishStudents

Selamlar. Şu an bu başlık gündemde ama bence bu tepki abartı olmuş. Ertelenmesi/iptali destekliyorum fakat bu başlık bence ülkemizi küçük düşürücü duruma düşürüyor.
1 Kişi corona olup ölse 1 yıl daha okul yok

Keşke konuyu tam okuyup ona cevaplasaydınız.
Ben burada gelen tepkinin, sözün nereye gittiğini hesap etmeden yapıldığını anlatmak için açıldı bu konu.
Hocam orada da hesaplayamadıgınız olay burada da yine başlarlar sınav mevzusu tartışmaya. Başlık farklı içerik aynı olacak bu sefer.

Düşüncene saygı duyarım ama bu imkansız virüsü ciddiye almayan bir çok kişi var :/
Türk insanı maalesef hocam.
Ondan dolayı bir sınıf max 10 kişi olmalı.

Ailemde kronik rahatsızlığı bulunan ben dahil 2 kişi ekstra olarak virüsü zor atlatmış kişiler var öyle bir ortama girersem büyük ihtimal ile sağ kurtulmam zor olur :/

Ben tepkinin doğru, tepki verme biçiminin yanlış olduğundan bahsediyorum.
Hocam sizin niyetinize laf etmedim zaten.
Sizin niyetiniz öyle olabilir ama konunun altındaki tartışma aynı olacak diyorum.

Selamlar. Şu an bu başlık gündemde ama bence bu tepki abartı olmuş. Ertelenmesi/iptali destekliyorum fakat bu başlık bence ülkemizi küçük düşürücü duruma düşürüyor.
abartı değil. virüs varken milyonlarca öğrencinin sınav olması insanlık dışı. dolaylı yoldan cinayet. ben şahsen ders çalışıyorum her gün sınavlar için. çalışmayıp iptal olmasını isteyen kitleyede bir nebzeye kadar hak veriyorum. çünkü online derslerden bir şeyler anlamak gerçekten zor ve herkes eşit şartlarda eğitim almadı.

Eğitim alamayan kişiler olması daha da kötü bir durum :(
gerçekliğinden emin değilim sonuçta twitterda gördüm. anayasada uzaktan eğitim durumunda bunun sınavla değerlendirilemeyeceği yazıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,722
Üyeler
187,722
Son üye
Bora16
Geri