Neler Yeni

#WHOSaveTurkishStudents

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ziya Selçuk beyefendi bir değerlendirme yapılmayacağını bize beyan etmişti :)
bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. ben şahsen ya iptal olması yada yapılması kanaatindeyim. ertelenmesi en kötü seçenek bence şuan. çünkü virüsün gidişatı hiç iyi değil ve artan konularla birlikte öğrencinin sırtındaki yükte artacak. en mantıklısı ve insancılı geçen sene ikinci döne molduğu gibi notların yok sayılması ve herkesin geçti sayılması

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Sınav yapılmalı ama yayılarak yapılmalı sınıflar doldurulmamalı.
Her ne kadar denilse de uyulmuyor kurallara. Geçen sene LGS’ye girdim yok şöyle tedbirliyiz böyle tedbir aldık dediler verdikleri maske daha ağzıma takamadan koptu 2 tane hemde. Sıralar iç içeydi ben dedim hocam çekebilir miyiz diye. O kurallara uyulmaz kaldı ki kaç kişi olacak en az 15 kişi olur sınıfta o da aynı şey. Birde zaten sınıflara gitmek için o kadar öğrenci öğretmen aynı koridordan gidiyor orda bile kapabilir. Kısacası RİSKLİ neden riske giriyorsun ki zaten 10000 vaka varken?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Geçen sene LGS’ye girdim yok şöyle tedbirliyiz böyle tedbir aldık dediler verdikleri maske daha ağzıma takamadan koptu 2 tane hemde.
Hak veriyorum üni sınavında arka sıramda oturan çocuk bayıldı. Virüslüymüş o kişi.
Deneyimlerini yaşamış birisi olarak diyorum ben iptal olma ihtimalinin düşük oldugunu.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Hak veriyorum üni sınavında arka sıramda oturan çocuk bayıldı. Virüslüymüş o kişi.
Deneyimlerini yaşamış birisi olarak diyorum ben iptal olma ihtimalinin düşük oldugunu.
İptal olacağını bende zannetmiyorum ama ertelenmeli. Ne kadar tedbir aldık dese de okullar uymuyor kurallara.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kar yağınca okulu kapatan Ziya, tüm dünyayı ölümcül bir virüs sarmışken kapatmıyor.

İsmail_68

80+ Bronze
%90 dersine çalışmamış bütün gün twitterde ağlayan öğrenciler %10 çalışmış ama kaygılı olan olduğunu düşünüyorum.Sınavlar iptal olmayacak haftaya girecez işte neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum cidden bende 9. sınfıım ve hocalar gerekli kolaylığı sağlıyorlar sağolsunlar azcık dersini dinleyip tekrar yapan zaten halleder.(İmkanı olmayan öğrencilerden dolayı bende iptal olması taraftarıyım ama yapacak bir şey yok giren girdi ve diğerleri yani biz de girmek zorundayız)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,521
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Selamlar. Şu an bu başlık gündemde ama bence bu tepki abartı olmuş. Ertelenmesi/iptali destekliyorum fakat bu başlık bence ülkemizi küçük düşürücü duruma düşürüyor.
kendi ülkemiz kendi öğrencilerine kulak asmıyor başka ne olacak ?
en azından öğrencilere bir cevap verebilirler röportajda gülüp geçmemeliler.
evet öğrencilerinin sesini duyan olmadığı için yurtdışına kadar çıktı olay açıkcası ben de sonunu merak ediyorum.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
%90 dersine çalışmamış bütün gün twitterde ağlayan öğrenciler %10 çalışmış ama kaygılı olan olduğunu düşünüyorum.Sınavlar iptal olmayacak haftaya girecez işte neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum cidden bende 9. sınfıım ve hocalar gerekli kolaylığı sağlıyorlar sağolsunlar azcık dersini dinleyip tekrar yapan zaten halleder.(İmkanı olmayan öğrencilerden dolayı bende iptal olması taraftarıyım ama yapacak bir şey yok giren girdi ve diğerleri yani biz de girmek zorundayız)
olayın ders çalışmamalarını olduğunu düşünen bir arkadaş :dddddddddd

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Oğulcan
Bizim pazartesi (1 Mart) sınavlarımız başlıyor. Giderim ve iptal olursa... Günlerdir çalışıyorum sanırsam yine boşa gidecek...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,483
Üyeler
161,061
Son üye
YunusBG
Top Bottom