Neler Yeni

#WHOSaveTurkishStudents

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Aga yeter da
Siz sınavlara başlamadan 1 ay önceden beri uğraştınız
Geçen sene üniversite sınavına 2.5 ay kala başladılar neredeyse ama sonuç değişmedi.
Sonuç değişmeyecek 1 milyon defa şunun konusunu açmasanız mı?

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
Selamlar. Şu an bu başlık gündemde ama bence bu tepki abartı olmuş. Ertelenmesi/iptali işime fakat bu başlık bence ülkemizi küçük düşürücü duruma düşürüyor.
dostum evet bir kesim tamamen yatıp sınavların iptal olmasını isterken; yaşlı dedesi anneannesi ile kalanlar, babasının annesinin kronik hastalığı olanlar var. emin ol sınavın iptali bu insanlar için çok önemli. hiç kime çok sevdiği birini bir sınav yüzünden kaybetmemeli

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Bakan Pazartesi kurulda karar vereceğiz demişti diye duydum(inş yanlış değildir)ama pazartesi sınav olacaklar var diye biliyorum

metekaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
mete kaan
dostum evet bir kesim tamamen yatıp sınavların iptal olmasını isterken; yaşlı dedesi anneannesi ile kalanlar, babasının annesinin kronik hastalığı olanlar var. emin ol sınavın iptali bu insanlar için çok önemli. hiç kime çok sevdiği birini bir sınav yüzünden kaybetmemeli
hiç kimse*

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Akrabam da öğretmen okulda hazırlıklar için gitmişler 3 tane hademe var 3 ünde de Covid çıkmış :D
Maladaptive Daydreaming hastalığı ortaya çıktı psikolojim yerinde değil gerçekten her gün daha kötüye gidiyorum intihar düşüncesi hep kafamın içinde :(

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bakın ben de iptal olması gerektiğini düşünüyorum fakat tepki bu olmamalı. Direk içişlerimize müdahale yap demektir bu. İçişlerinde bağımsızlığımıza, hiçbir durum, hastalık gölge düşürmemeli, teklif dahi edilmemeli.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Bakın ben de iptal olması gerektiğini düşünüyorum fakat tepki bu olmamalı. Direk içişlerimize müdahale yap demektir bu. İçişlerinde bağımsızlığımıza, hiçbir durum, hastalık gölge düşürmemeli, teklif dahi edilmemeli.
Konu hakkında biraz daha bilgi toplamanı öneririm dostum .

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
Aga yeter da
Geçen sene üniversite sınavına 2.5 ay kala başladılar neredeyse ama sonuç değişmedi.
Üniversite sınavi ile bu aynı mı? zaten onun için açmak saçmaydı. O sınavın iptali çok şeyi değiştirirdi ama şuanki sınavların iptalinde bir şey değişmez. Sadece puanlama da biraz zorluk yaşanırdı o kadar. Geçen sene ikinci dönemi nasıl geçtiysek bu yılda aynısı olabilir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Üniversite sınavi ile bu aynı mı? zaten onun için açmak saçmaydı. O sınavın iptali çok şeyi değiştirirdi ama şuanki sınavların iptalinde bir şey değişmez. Sadece puanlama da biraz zorluk yaşanırdı o kadar. Geçen sene ikinci dönemi nasıl geçtiysek bu yılda aynısı olabilir.
Sınav yapılmalı ama yayılarak yapılmalı sınıflar doldurulmamalı.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aga yeter da
Keşke konuyu tam okuyup ona cevaplasaydınız.
Ben burada gelen tepkinin, sözün nereye gittiğini hesap etmeden yapıldığını anlatmak için açıldı bu konu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,472
Üyeler
161,056
Son üye
zbartovic
Top Bottom