EFI Shell
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,349
Daha iyi olur öyleyse. O da aynı driver ile WPA3 destekliyor.İptal edip T4U modelini alsam mı acaba? Direkt anakarta bağlamak problem benim için. Zarar görebilir.
Daha iyi olur öyleyse. O da aynı driver ile WPA3 destekliyor.İptal edip T4U modelini alsam mı acaba? Direkt anakarta bağlamak problem benim için. Zarar görebilir.
bişey sorucam wpa3 nedir ve benim işimide görürmüAttığım linkteki sürücüye güncelleyerek sizde WPA3 desteği kazanabilirsiniz.
En son Wi-Fi güvenlik standardı. Modemin yada routerın destekliyorsa yararlanabilirsin o son driverı kurarak.bişey sorucam wpa3 nedir ve benim işimide görürmü
O en üst model. WPS desteği bile var ve attığım WPA3 driverı onun için de geçerli olmalı.TP-Linkt T9UH modeli nasıl peki?
BeN Superonline in Huawei modemini kullanıyorum olurmuEn son Wi-Fi güvenlik standardı. Modemin yada routerın destekliyorsa yararlanabilirsin o son driverı kurarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O en üst model. WPS desteği bile var ve attığım WPA3 driverı onun için de geçerli olmalı.
İlk T3U Plus'a baktım sizin sayenizde, sonra bir üst modeline denk geldim T4U Plus'a. En sonunda youtube'dan inceleme videolarına bakarken T9UH'ı farkettim. Tekrar T4U Plus'ı iade edip T9UH siparişi verdim ve artık kargoda olduğu için online olarak iptal edemiyorum. Daha üstünü bulsam tekrar ona kayıcaktı aklım iyi oldu artık. Tekrardan tüm verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, yorumlarıda çok olumlu olduğundan ve hem kablo hem de direkt kendisi takılabildiği için tercih ettim ve aldım. Bu konular ile ilgili sizi rahatsız edebilir miyim acaba arada sıradaEn son Wi-Fi güvenlik standardı. Modemin yada routerın destekliyorsa yararlanabilirsin o son driverı kurarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O en üst model. WPS desteği bile var ve attığım WPA3 driverı onun için de geçerli olmalı.
Tabi ki olur.İlk T3U Plus'a baktım sizin sayenizde, sonra bir üst modeline denk geldim T4U Plus'a. En sonunda youtube'dan inceleme videolarına bakarken T9UH'ı farkettim. Tekrar T4U Plus'ı iade edip T9UH siparişi verdim ve artık kargoda olduğu için online olarak iptal edemiyorum. Daha üstünü bulsam tekrar ona kayıcaktı aklım iyi oldu artık. Tekrardan tüm verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, yorumlarıda çok olumlu olduğundan ve hem kablo hem de direkt kendisi takılabildiği için tercih ettim ve aldım. Bu konular ile ilgili sizi rahatsız edebilir miyim acaba arada sırada![]()