Wifi adaptoru icin yardim

Anonim32

80+
Reaksiyon skoru
30
Merhabalar anakartimda wifi ozelligi yok max1.5k butce ile powerline adaptormu almaliyim yoksa kasaya takilan wifi adaptorumu almaliyim ve urun tavsiyeniz olursa sevinirim pek bi bilgim yok bu konuda

Ne satın alacağınız hakkında tavsiye veremem ama ne satın almamanız hakkında şu ürünü söyleyebilirim: TP-Link Wireless MU-MIMO USB Adapter. 3 aya yakın süredir kullanıyorum sayısız kere sürücülerini silip tekrar yükledim farklı anakartlarda denedim 5 dakikada bir bütün bağlantı gidiyor. Farklı adaptörler de kullandım geçmişte hiçbirinden ortalama performans alamadım.

Anakartı henüz almadıysanız dahili wifi özelliği olan bir şey almanızı şiddetle tavsiye ederim, yoksa ethernet, en son çare olarak adaptör kullanın bence.

Ne satın alacağınız hakkında tavsiye veremem ama ne satın almamanız hakkında şu ürünü söyleyebilirim: TP-Link Wireless MU-MIMO USB Adapter. 3 aya yakın süredir kullanıyorum sayısız kere sürücülerini silip tekrar yükledim farklı anakartlarda denedim 5 dakikada bir bütün bağlantı gidiyor. Farklı adaptörler de kullandım geçmişte hiçbirinden ortalama performans alamadım.

Anakartı henüz almadıysanız dahili wifi özelliği olan bir şey almanızı şiddetle tavsiye ederim, yoksa ethernet, en son çare olarak adaptör kullanın bence.
Sagolun tavsiyeniz icin yok 4 yildir bu anakarti kullaniyorum yeni almiyorum yani onceden ethernetle baglaniyodum suan oyle bi imkanim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,043
Üyeler
186,984
Son üye
Yeni Zelanda
Geri