Neler Yeni

WİN 10'mu WİN 11'mi?

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,988
İsim
Mert Metshi
ben hiç hata yaşamadım geçebilirsin

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Nelerde sıkıntı yaşadın?
SteelSeries GG üzerinden driverlar ve ses ayarları yapılı olmasına rağmen oyunlarda ses kalitesinin berbat olması. Artics 5 kullanıyorum.
VALORANT'ın açılmaması ancak bunu düzelttim istersen sayma.
Mesela az önce edit programına giricektim ( Filmora X ) fakat hala W11'e desteği yok diye giremedim bende sorun başka bir şeyde sanıp sil yükle yaptım. Yani bunu dememin sebebi hala çoğu uygulamalar destekli değil.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Beceriksiz DualBoot Linux Mint kurulumumdan sonra PC formatlamak için bahaneye ihtiyacım vardı, bugün Windows 11'e geçtim. Görsellik açısından epey ilgimi çekti. Şuana kadar hiç hata almadım. Fakat hala destek almamış uygulamalar var, kontrol edip geçmelisin.
Ama önerim Secure Boot ve TPM 2.0 Bypass edip kurman. Ben öyle kurulum yaptım.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Yazılım ile ilgileniyorsan geçmeni önermiyorum.

User1298

80+
En İyi Cevap
1
Bence sistemin destekliyorsa 11'e geç. :)
Cidden baya performans artışı falan var. Şu ana kadar hatayla falanda karşılaşmadım.
Bu arada bir arkadaşım i5 1. nesile kurdu ve cidden kasmadığını söyledi. :) Siz düşünün. (10da 720p zor açarken 11de 1080p açtığını falan söyledi vb.)

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
Yazılım ile ilgileniyorsan geçmeni önermiyorum.
bu sene sınavım var öyle çok oyun oynamıyorum bilgisayarda baya veri var bunun üstüne kurabilir miyim optimizasyon benim için çok önemli

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
SteelSeries GG üzerinden driverlar ve ses ayarları yapılı olmasına rağmen oyunlarda ses kalitesinin berbat olması. Artics 5 kullanıyorum.
Mesela az önce edit programına giricektim ( Filmora X ) fakat hala W11'e desteği yok diye giremedim bende sorun başka bir şeyde sanıp sil yükle yaptım. Yani bunu dememin sebebi hala çoğu uygulamalar destekli değil.
Bende rampage driver'ında sıkıntı oldu valorant bende de oldu düzelttim onun dışında bir şey olmadı Edit için neden onu kullanıyorsun ücretsiz Davinci önerebilirim

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Bende rampage driver'ında sıkıntı oldu valorant bende de oldu düzelttim onun dışında bir şey olmadı Edit için neden onu kullanıyorsun ücretsiz Davinci önerebilirim
Davinci indirecektim zaten ama yarım saat uğraştırdı vazgeçtim.

EDİT : tamam bi daha denedim şimdi indirmeye başlayabildim.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
862
İsim
okr
Beceriksiz DualBoot Linux Mint kurulumumdan sonra PC formatlamak için bahaneye ihtiyacım vardı, bugün Windows 11'e geçtim. Görsellik açısından epey ilgimi çekti. Şuana kadar hiç hata almadım. Fakat hala destek almamış uygulamalar var, kontrol edip geçmelisin.
Ama önerim Secure Boot ve TPM 2.0 Bypass edip kurman. Ben öyle kurulum yaptım.
bu sene sınavım var öyle çok oyun oynamıyorum bilgisayarda baya veri var bunun üstüne kurabilir miyim optimizasyon benim için çok önemli

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
win11 sıkıntıları var hala. forumda haftada ortalama 4-5 farklı konu açılıyodur win11 şu sıkınıtısı bu sıkıntısı diye. o yüzden şuanlık win10

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Windows 11 hangi hatalara sahip ki şu anda? (Ben hiç karşılaşmadım hata ile.)
Hala çoğu uygulamalara desteği yok. Bence bu yeterli bir sebep sayılabilir. Ses driveri düzgün çalışmıyor bile.

Top Bottom