PaLaaX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,840
Vebce şuan zamanı değil hataların düzeltilmesi gerekiyor.sizce windows 10 pro dan windows 11'e geçilir mi eğer mantıklı bir kararsa nereden yükleyebilirim
Vebce şuan zamanı değil hataların düzeltilmesi gerekiyor.sizce windows 10 pro dan windows 11'e geçilir mi eğer mantıklı bir kararsa nereden yükleyebilirim
SteelSeries GG üzerinden driverlar ve ses ayarları yapılı olmasına rağmen oyunlarda ses kalitesinin berbat olması. Artics 5 kullanıyorum.Nelerde sıkıntı yaşadın?
forum.donanimarsivi.com
Bende rampage driver'ında sıkıntı oldu valorant bende de oldu düzelttim onun dışında bir şey olmadı Edit için neden onu kullanıyorsun ücretsiz Davinci önerebilirimSteelSeries GG üzerinden driverlar ve ses ayarları yapılı olmasına rağmen oyunlarda ses kalitesinin berbat olması. Artics 5 kullanıyorum.
VALORANT'ın açılmaması ancak bunu düzelttim istersen sayma.
Mesela az önce edit programına giricektim ( Filmora X ) fakat hala W11'e desteği yok diye giremedim bende sorun başka bir şeyde sanıp sil yükle yaptım. Yani bunu dememin sebebi hala çoğu uygulamalar destekli değil.
Davinci indirecektim zaten ama yarım saat uğraştırdı vazgeçtim.Bende rampage driver'ında sıkıntı oldu valorant bende de oldu düzelttim onun dışında bir şey olmadı Edit için neden onu kullanıyorsun ücretsiz Davinci önerebilirim
bu sene sınavım var öyle çok oyun oynamıyorum bilgisayarda baya veri var bunun üstüne kurabilir miyim optimizasyon benim için çok önemliBeceriksiz DualBoot Linux Mint kurulumumdan sonra PC formatlamak için bahaneye ihtiyacım vardı, bugün Windows 11'e geçtim. Görsellik açısından epey ilgimi çekti. Şuana kadar hiç hata almadım. Fakat hala destek almamış uygulamalar var, kontrol edip geçmelisin.
Ama önerim Secure Boot ve TPM 2.0 Bypass edip kurman. Ben öyle kurulum yaptım.
Windows 11 TPM Hatasını atlatmak kalıcı çözüm!
Windows 11 TPM Hatasını atlatmak kalıcı çözüm! Neleri kaldırır? Windows 11 Boot wim dosyasından, "TPM - SecureBoot - Ram kontrollerini." W11 ISO dosyasını açmak ve boot.wim dosyasına ulaşma işlemi. 1- İndirdiğiniz windows 11 iso dosyasını, power iso veya ultra iso programlarını kullanarak...forum.donanimarsivi.com
Windows 11 hangi hatalara sahip ki şu anda? (Ben hiç karşılaşmadım hata ile.)Vebce şuan zamanı değil hataların düzeltilmesi gerekiyor.
Windows 11 hangi hatalara sahip ki şu anda? (Ben hiç karşılaşmadım hata ile.)
Hala çoğu uygulamalara desteği yok. Bence bu yeterli bir sebep sayılabilir. Ses driveri düzgün çalışmıyor bile.SteelSeries GG üzerinden driverlar ve ses ayarları yapılı olmasına rağmen oyunlarda ses kalitesinin berbat olması. Artics 5 kullanıyorum.
VALORANT'ın açılmaması ancak bunu düzelttim istersen sayma.
Mesela az önce edit programına giricektim ( Filmora X ) fakat hala W11'e desteği yok diye giremedim bende sorun başka bir şeyde sanıp sil yükle yaptım. Yani bunu dememin sebebi hala çoğu uygulamalar destekli değil.