WİN 10'mu WİN 11'mi?

ben hiç hata yaşamadım geçebilirsin

Nelerde sıkıntı yaşadın?
SteelSeries GG üzerinden driverlar ve ses ayarları yapılı olmasına rağmen oyunlarda ses kalitesinin berbat olması. Artics 5 kullanıyorum.
VALORANT'ın açılmaması ancak bunu düzelttim istersen sayma.
Mesela az önce edit programına giricektim ( Filmora X ) fakat hala W11'e desteği yok diye giremedim bende sorun başka bir şeyde sanıp sil yükle yaptım. Yani bunu dememin sebebi hala çoğu uygulamalar destekli değil.

Beceriksiz DualBoot Linux Mint kurulumumdan sonra PC formatlamak için bahaneye ihtiyacım vardı, bugün Windows 11'e geçtim. Görsellik açısından epey ilgimi çekti. Şuana kadar hiç hata almadım. Fakat hala destek almamış uygulamalar var, kontrol edip geçmelisin.
Ama önerim Secure Boot ve TPM 2.0 Bypass edip kurman. Ben öyle kurulum yaptım.

Yazılım ile ilgileniyorsan geçmeni önermiyorum.

Bence sistemin destekliyorsa 11'e geç. :)
Cidden baya performans artışı falan var. Şu ana kadar hatayla falanda karşılaşmadım.
Bu arada bir arkadaşım i5 1. nesile kurdu ve cidden kasmadığını söyledi. :) Siz düşünün. (10da 720p zor açarken 11de 1080p açtığını falan söyledi vb.)

Yazılım ile ilgileniyorsan geçmeni önermiyorum.
bu sene sınavım var öyle çok oyun oynamıyorum bilgisayarda baya veri var bunun üstüne kurabilir miyim optimizasyon benim için çok önemli

SteelSeries GG üzerinden driverlar ve ses ayarları yapılı olmasına rağmen oyunlarda ses kalitesinin berbat olması. Artics 5 kullanıyorum.
Mesela az önce edit programına giricektim ( Filmora X ) fakat hala W11'e desteği yok diye giremedim bende sorun başka bir şeyde sanıp sil yükle yaptım. Yani bunu dememin sebebi hala çoğu uygulamalar destekli değil.
Bende rampage driver'ında sıkıntı oldu valorant bende de oldu düzelttim onun dışında bir şey olmadı Edit için neden onu kullanıyorsun ücretsiz Davinci önerebilirim

Bende rampage driver'ında sıkıntı oldu valorant bende de oldu düzelttim onun dışında bir şey olmadı Edit için neden onu kullanıyorsun ücretsiz Davinci önerebilirim
Davinci indirecektim zaten ama yarım saat uğraştırdı vazgeçtim.

EDİT : tamam bi daha denedim şimdi indirmeye başlayabildim.

Beceriksiz DualBoot Linux Mint kurulumumdan sonra PC formatlamak için bahaneye ihtiyacım vardı, bugün Windows 11'e geçtim. Görsellik açısından epey ilgimi çekti. Şuana kadar hiç hata almadım. Fakat hala destek almamış uygulamalar var, kontrol edip geçmelisin.
Ama önerim Secure Boot ve TPM 2.0 Bypass edip kurman. Ben öyle kurulum yaptım.
bu sene sınavım var öyle çok oyun oynamıyorum bilgisayarda baya veri var bunun üstüne kurabilir miyim optimizasyon benim için çok önemli

win11 sıkıntıları var hala. forumda haftada ortalama 4-5 farklı konu açılıyodur win11 şu sıkınıtısı bu sıkıntısı diye. o yüzden şuanlık win10

Windows 11 hangi hatalara sahip ki şu anda? (Ben hiç karşılaşmadım hata ile.)
Hala çoğu uygulamalara desteği yok. Bence bu yeterli bir sebep sayılabilir. Ses driveri düzgün çalışmıyor bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,142
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri