Neler Yeni

Win 11 de ram yetmiyor.

Reustus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
reustus
Daha 4 gün önce rahatlıkla minecraft oynarken ekran kaydı aldığım yerde arkada müzik dinleyebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ve bu gün bunu yapınca sistem donuyor, ya minecraft bellek yetmedi diyip kapanıyor ya da google. kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı, görev yöneticisini inceledim yine bir şey çıkmadı, yaptığım şeyleri yaparken yanda görev yöneticisini açtım ram cpu falan %70 falan oluyo ama yine sistem donuyor.
Rx6600xtRyzen 5600g
16gb 3600mhz ram
mld 500GB NVMe M2 SSD
Format atsam büyük ihtimal düzelir ama atmak istemiyorum, bir sürü şey kurulu. 4 gün önceki performans ne olmuş olabilirde bu şekilde kaybolabilir aklım almıyor. hayır bi anormallikte göremiyorum.

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
887
İsim
Alperen Yılmaz
virüs taraması yap premium varsa kasperysky kullan yoksa malwarebytes kullan

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Eşref Tek
Daha 4 gün önce rahatlıkla minecraft oynarken ekran kaydı aldığım yerde arkada müzik dinleyebiliyordum hiçbir sıkıntı yoktu ve bu gün bunu yapınca sistem donuyor, ya minecraft bellek yetmedi diyip kapanıyor ya da google. kaspersky ile tam tarama yaptım bir şey çıkmadı, görev yöneticisini inceledim yine bir şey çıkmadı, yaptığım şeyleri yaparken yanda görev yöneticisini açtım ram cpu falan %70 falan oluyo ama yine sistem donuyor.
Rx6600xtRyzen 5600g
16gb 3600mhz ram
mld 500GB NVMe M2 SSD
Format atsam büyük ihtimal düzelir ama atmak istemiyorum, bir sürü şey kurulu. 4 gün önceki performans ne olmuş olabilirde bu şekilde kaybolabilir aklım almıyor. hayır bi anormallikte göremiyorum.
Hocam tavsiyem Premium bir Antivirüs programına geçmeniz fiyatları uygundur Kaspersky öneririm sistem güvenliği ve performansı için önemli.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Adam crackli program kurdum ondan sonra böyle oldu vs vs demiyor hocam virusle bu mevzunun alakası ne ya ? 😂

Windows 11 pro kullanıyosun muhtemelen youtubeye christitustech yazıyosun onun aracıyla Windows 11 optimizasyon yapıyosun. + Google a gereksiz windows servisleri yazıp sunucu dur telefon bağlantısıdır uzak masaüstü bağlantısı vs servislerini kapatıyorsun. Ayrıca 2 adet virus programı aktif olarak sistemini tarıyor şuanda biri kaspersky biri de win defender. Birisinden birisini kaldır hatta tavsiyem 2 sini de kaldır gerek yok çünkü. Takılmalarının sebebi bu yüzden. Ciddiye alırsın almazsın o da senin bileceğin iş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,604
Üyeler
172,522
Son üye
edizfps
Top Bottom