knkm o güncelleme ile olan bişey diye biliyorum bendede bir benzeri var doğu şeyleri göstermiyorBaşlat ve bildirim menüsü açılmıyor. Kapatıp açınca hep dosya gezgini açık oluyor. Ne yapıcam ben?
pcLaptop kullanıyorsan güç düğmesine 20 sanıye basılı tut
daha ilk kez başıma geldi. güncelleme yapalı baya olduknkm o güncelleme ile olan bişey diye biliyorum bendede bir benzeri var doğu şeyleri göstermiyor
knkm zaten arada oluyor sonra düzeliyor bu arada basma güç tuşuna 20 saniye sadece yeniden başlatır cihazıPC
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha ilk kez başıma geldi. güncelleme yapalı baya oldu
PC
daha ilk kez başıma geldi. güncelleme yapalı baya oldu
bide aklında olsun uzun süre basılı tutarsan cihazı bozma ihtimalinde var disk hatsına sebep olur ve cihaz hiç açılmaz oyüzden yapmayın yanikasada direk yeniden başlatma tuşu var zaten
knkm sen bozmaya çalışıyorsun cihazıPC nin açma düğmesine 20 saniye basılı tut onu yapmadan önce PC yı fişten çıkarıp yeniden tak
bu psu ile fişten çıkarırsam beni show haberde izlersinizbide aklında olsun uzun süre basılı tutarsan cihazı bozma ihtimalinde var disk hatsına sebep olur ve cihaz hiç açılmaz oyüzden yapmayın yani
knkm sen bozmaya çalışıyorsun cihazı
bence bu arakadaş troll zaten hesabıda yeni açmış inanmayın bunabu PSU ile fişten çıkarırsam beni show haberde izlersiniz