Y YesIYou 80+ Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 1 28 Haziran 2022 #1 Merhabalar elimde bir windows 7 bilgisayar var ve bir program indirdiğimde .net framework 4.5 gibi bir driver kur diyor. Bu .net 4.5 driverini kurarsam bilgisayardaki hizmetler, sürücüler devre dışı kalabilir mi?
Merhabalar elimde bir windows 7 bilgisayar var ve bir program indirdiğimde .net framework 4.5 gibi bir driver kur diyor. Bu .net 4.5 driverini kurarsam bilgisayardaki hizmetler, sürücüler devre dışı kalabilir mi?
21ebu 80+ Bronze Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 1,308 Reaksiyon skoru 460 28 Haziran 2022 #2 Kalmaz sanırım. Net, bazı programların açılmasını sağlayan frameworktur. Windows 7'nin desteği tamamen kesildi diye biliyorum. Ama sen yine de dene. Buradan indirmeyi dene.
Kalmaz sanırım. Net, bazı programların açılmasını sağlayan frameworktur. Windows 7'nin desteği tamamen kesildi diye biliyorum. Ama sen yine de dene. Buradan indirmeyi dene.
Y YesIYou 80+ Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 1 28 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 21ebu yazmış: Kalmaz sanırım. Net, bazı programların açılmasını sağlayan frameworktur. Windows 7'nin desteği tamamen kesildi diye biliyorum. Ama sen yine de dene. Buradan indirmeyi dene. Devamı için tıklayın... şuan kuruyorum inşallah driverler silinmez diye umuyorum sağol
21ebu yazmış: Kalmaz sanırım. Net, bazı programların açılmasını sağlayan frameworktur. Windows 7'nin desteği tamamen kesildi diye biliyorum. Ama sen yine de dene. Buradan indirmeyi dene. Devamı için tıklayın... şuan kuruyorum inşallah driverler silinmez diye umuyorum sağol