+1 bence de geçilecekse temiz kurulumla geçilmeli.Hocam w10da sorunsuzsanız aksiyon aramayın 2 bilgisayarım ve bir şirket bilgisayarım var bazen değişik sorunlar yaşıyorum yüzde 95 sorunsuz ama gerek yok yani elbette geçecekseniz sıfırdan kurulum yapın yükseltme falan sakın yapmayın bence
Hocam anladım o zaman win10 devam bi süre dahaHocam w10da sorunsuzsanız aksiyon aramayın 2 bilgisayarım ve bir şirket bilgisayarım var bazen değişik sorunlar yaşıyorum yüzde 95 sorunsuz ama gerek yok yani elbette geçecekseniz sıfırdan kurulum yapın yükseltme falan sakın yapmayın bence
Formatla Windows 11 Pro'ya geç hocam.Merhaba arkadaşlar sürekli win 11 yükseltme seçeneği geliyor gecmelimiyim sizce. fps farkı olurum ?
-7700xt
-r5 5600
hocam tekrar herseyi indirmek istemiyorum win11 e yükseltme ile geçip sevmezsem win10a tekrar seçeneği varmı formatsızFormatla Windows 11 Pro'ya geç hocam.
Sanırım Windows 10'a dönme vardı. Bence geçmişken formatla geç. Sorun yaşamamak adına yükseltmeyi tavsiye etmiyorum.Hocam
hocam tekrar herseyi indirmek istemiyorum win11 e yükseltme ile geçip sevmezsem win10a tekrar seçeneği varmı formatsız
Hocam 10 devam ya ilerleyen zamanlarda geçerim artıkGeçme geçiceksende formatla geç.
Belirli donanımlar Windows 11de daha iyi çalışıyor o donanımlardan birine sahipsen geç ama o donanımlardan birisi yoksa geçmenin bir mantığı olmaz sadece tasarımı için geçmiş olursun.Merhaba arkadaşlar sürekli win 11 yükseltme seçeneği geliyor gecmelimiyim sizce. fps farkı olurum ?
-7700xt
-r5 5600
Hocam rx 7700xt r5 5600 anakart A320M-S2H Sizce geçmelimiyimBelirli donanımlar Windows 11de daha iyi çalışıyor o donanımlardan birine sahipsen geç ama o donanımlardan birisi yoksa geçmenin bir mantığı olmaz sadece tasarımı için geçmiş olursun.
Donanımları pek bilmiyorum daha çok işin yazılımsal kısmı ile uğraşıyorum ama bir yerde başka bir konuda bunu görmüştüm sanırım işlemci yada ekran kartında bir özellik yalnızca 11de çalışıyordu 10da çalışmıyor ismini bilmiyorum ama.Hocam rx 7700xt r5 5600 anakart A320M-S2H Sizce geçmelimiyim