Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,119
- Konu Sahibi Konu Sahibi
OEM ve retial keyBu anakarta yapışan keyler hangisiydi beyler modart m9 aldım gelince kullanmak için win 10
OEM ve retial keyBu anakarta yapışan keyler hangisiydi beyler modart m9 aldım gelince kullanmak için win 10
kodun son 4 hanesi ney
Birisini galiba bir kere yazınca formatta direk geliyordu diğerinde sürekli formattan sonra yazmak gerekiyordu demi oto yazılan hangisiydi acaba ?OEM ve retial key
OEM ve retial den birini alabilirsin ikiside olacaktırBirisini galiba bir kere yazınca formatta direk geliyordu diğerinde sürekli formattan sonra yazmak gerekiyordu demi oto yazılan hangisiydi acaba ?
bana mak key göndermiş yacmd aç
slmgr -dli yaz enter'la çıkıyor bu kutucuk
benim de mak'tı format attım pro'dan home'a geçtim retail yazdı anlamadım. acaba deneme sürümü süresi boyunca retail mi oluyor çünkü kurulumda benden yeni ürün anahtarı istedi. yani bana attığı da mak keydi adamın
ben iade ettim üstüne şikayet ettirdim amazona, dalga geçer gibi ticaret yapıyorlar ve her müşteriye farklı bilgi aktarımı yapıyolar takibe aldık gibi bi şey dedi amazon temsilcisiDostlar iadesi gerçekleşen var mı bende iade etiketi falan diyor Amazon ama ?
hatta satıcı iadeyi red etti ona rağmen amazon parayı geri yolladı yani satıcının haksız olduğuna amazon da katılıyorben iade ettim üstüne şikayet ettirdim amazona, dalga geçer gibi ticaret yapıyorlar ve her müşteriye farklı bilgi aktarımı yapıyolar takibe aldık gibi bi şey dedi amazon temsilcisi
Hocam ben iade başlattım da iade etiketi faln diyor ne yapıcam ?ben iade ettim üstüne şikayet ettirdim amazona, dalga geçer gibi ticaret yapıyorlar ve her müşteriye farklı bilgi aktarımı yapıyolar takibe aldık gibi bi şey dedi amazon temsilcisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta satıcı iadeyi red etti ona rağmen amazon parayı geri yolladı yani satıcının haksız olduğuna amazon da katılıyor
ss var mı anlamadımHocam ben iade başlattım da iade etiketi faln diyor ne yapıcam ?
ss var mı anlamadım
hocam bu fiziksel ürünler için geçerli, amazon temsilcisine ürünün dijital kod olduğunu ve satıcının bizi nasıl dolandırdığını anlatınca yardımcı olur onlarAlıntıyı görüntüleböyle bir şey çıktı altta da satıcının kişisel bilgileri var