Şuan Windows 10 pro yükledim sağ altta yazı falan hiç bir şey yok kullanıyorum. (ISO)Freedos olan PC ye flashtan kurulan windows 10la içinde orjinal windows 10 kurulu PC nin arasında ne fark var?
Ve biri madem bedaa yapılıyor neden insanlar yüklü olana para veriyor?
Şuanlık sıkıntı yok güncellemeleri alıyorum hatta ben bi restart atayım güncelleme yaptımda.yüklediğin orjinal değil ama aynı işlevi görüyor yani
Kişiselleştirme olmaz sadece.Freedos olan PC ye flashtan kurulan windows 10la içinde orjinal windows 10 kurulu PC nin arasında ne fark var?
USB den Windows kurmayı bilmedikleri için. Bilenlerin bile çok büyük bir kısmı internetten 10 TL ye Windows 10 pro lisanlı alındığını bilmiyorlar . Bu yüzden gidip aynı sistemin Windows yüklü olanına fazladan 500 lira veriyorlar. Çağımızda en kıymetli güç bilgidir.Freedos olan PC ye flashtan kurulan windows 10la içinde orjinal windows 10 kurulu PC nin arasında ne fark var?
10 TL ye alınan w10 da Microsoft herhangi bir yardımda yardımcı olmuyor ve gizli casus yazılımlarının önüne geçmiyor bu yüzden 10 TLUSB den Windows kurmayı bilmedikleri için. Bilenlerin bile çok büyük bir kısmı internetten 10 TL ye Windows 10 pro lisanlı alındığını bilmiyorlar . Bu yüzden gidip aynı sistemin Windows yüklü olanına fazladan 500 lira veriyorlar. Çağımızda en kıymetli güç bilgidir.
Aynen aga windows key mevzusunu biliyorum ama güvendiğim siteler yok n11de satılıyor ama ne kadar güvenli işte bilmiyorum bildiğiniz güvenli key satış yapan mağaza varsa önerebilirsinizFlashtan kurduğunuz da 30 gün süre verecektir ürün anahtarı satın almanız için o zamana kadar kullanabilirsiniz.
Orjinal sürümünü windowsun sitesinden indirip kullanabiliyosun ama 1 aylık deneme süresi o indirilen. 1 ay sonra windows satın almanı isticek yada demo kullanıcaksın sağ altta etkinleştir yazısı olucak ve bi kaç gereksiz özelliğı kullandırtmıcak.yüklediğin orjinal değil ama aynı işlevi görüyor yani
flashtan atılan windows orjinal zaten.Aynen aga windows key mevzusunu biliyorum ama güvendiğim siteler yok n11de satılıyor ama ne kadar güvenli işte bilmiyorum bildiğiniz güvenli key satış yapan mağaza varsa önerebilirsiniz
aga orjinali 1300 lira sistemin içinde 500liraya alabiliyosun şimdi ben napim sen söyleOrjinal sürümünü windowsun sitesinden indirip kullanabiliyosun ama 1 aylık deneme süresi o indirilen. 1 ay sonra windows satın almanı isticek yada demo kullanıcaksın sağ altta etkinleştir yazısı olucak ve bi kaç gereksiz özelliğı kullandırtmıcak.
İnternetten key alabilirsin 5 sene laptopta kullandım bi sıkıntısını görmedim.aga orjinali 1300 lira sistemin içinde 500liraya alabiliyosun şimdi ben napim sen söyle